search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:13
MENU CLOSE

Πέτρος Λαγούτης: Η εξάρτησή του από τον τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια» (Video)

13.10.2020 07:22
Πέτρος Λαγούτης: Η εξάρτησή του από τον τζόγο – «Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία χρόνια» (Video) - Media

 

Για τη δύσκολη περίοδο που πέρασε, εξαρτημένος από τον τζόγο μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”. Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πώς σκέφτεται ένας τζογαδόρος, ενώ επισήμανε τις συναίπιες τόσο στην υγεία όσο και την ψυχολογία του.

«Ζει σε ένα μόνιμο άγχος ο τζογαδόρος, σε ένα μόνιμο στρες. Τα μαλλιά μου άσπρισαν μέσα σε τρία, τέσσερα χρόνια. Έχω καθίσει σε χώρο τζόγου 36 ώρες συνεχόμενα, άυπνος, μόνο με καφέ και τσιγάρο. Και θα καθόμουν κι άλλο, αν είχα χρήματα.

Σιγά σιγά αρχίζεις μέσα σε αυτή τη μοναχικότητα να χάνεις τους φίλους σου, χάνεις συναίσθημα, το συναίσθημά σου παγώνει γιατί δεν σε ενδιαφέρει τίποτα άλλο. Λες ψέματα, αλλά δεν το κάνεις κακόβουλα, δεν θέλεις να βλάψεις κανέναν, νομίζεις ότι θα τα διορθώσεις όλα και θα ξαναγυρίσουν όλα στη θέση τους.

Ο τζογαδόρος πιστεύει… άντε να τα πάρω πίσω, να τα βάλω στη θέση τους, να τελειώνουμε. Όντας μέσα στο τζόγο, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν τα χρήματα και τώρα.

Δεν υπάρχουν ενδιαφέροντα, δεν υπάρχει ερωτική ζωή, δεν μπορεί κανένας ερωτικός σύντροφος να σου προσφέρει αυτή την αδρεναλίνη κι όλο αυτό που σου δημιουργεί μια μπίλια που γυρίζει γύρω από κάποιους αριθμούς και εκείνη την ώρα εσύ παίζεις όλη σου τη ζωή», είπε  χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 13:11