search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:58
MENU CLOSE

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ποια ήταν η πρώτη Ελένη Βλαχάκη που είχε επιλέξει ο Ρώμας

13.10.2020 16:43
«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Ποια ήταν η πρώτη Ελένη Βλαχάκη που είχε επιλέξει ο Ρώμας - Media

 

Μετά από τόσα χρόνια και τόσες επαναλήψεις το όνομα της Ελένης Ράντου είναι άμεσα συνυφασμένο με το «Κωνσταντίνου και Ελένης». Κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί πώς θα ήταν η σειρά χωρίς εκείνη στο ρόλο της Ελένης Βλαχάκη.

Και όμως. Όσο απίστευτο και αν ακούγεται η Ελένη Ράντου δεν ήταν η πρώτη επιλογή του Χάρη Ρώμα για τον ρόλο. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη του, κατά τη συγγραφή του σεναρίου στο μυαλό του, η ηθοποιός που θα έκανε την Βλαχάκη δεν ήταν η Ράντου, αλλά η Δήμητρα Παπαδοπούλου.

Η ίδια η Ράντου μάλιστα είχε πει ότι όταν διάβασε το σενάριο «ήταν πολύ περισσότερο Δήμητρα. Φαινόταν ότι ήταν γραμμένο για τη Δήμητρα Παπαδοπούλου. Μετά το δουλέψαμε και έγινε πιο πολύ Ελένη».

Η αλήθεια είναι ότι κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τη συγκεκριμένη σειρά χωρίς τη Ράντου στη θέση της Βλαχάκη και πώς θα ήταν αν η πρώτη επιλογή του Ρώμα, η Δήμητρα Παπαδοπούλου είχε πάρει τον ρόλο.

Όσο για τον συμβολαιογράφο του θείου της σειράς, απ’ τον οποίο ξεκίνησαν όλα, ο Ρώμας σε ανύποπτη στιγμή είχε αποκαλύψει ένα ξεκαρδιστικό σκηνικό στο πρώτο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον ίδιο και την οικονόμο του θείου.

Δείτε το

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 11:58