
Ένας από τους μεγάλους λόγους που οι εγκληματίες της χρυσής αυγής ανδρώθηκαν ήταν και το ίντερνετ. Στοχοποιούσαν κάποιον ή ένα γεγονός και από το twitter ή το facebook τα ακροδεξιά τρολ έγραφαν τα σχόλια τους.
Ποιος θα φανταζόταν μετά από τόσα χρόνια ότι το twitter θα γλεντάει κανονικά τους νεοναζί. Σήμερα αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, επί των ποινών, και τα 5 ποιο δημοφιλή hashtags ήταν για τους νεοναζί δολοφόνους της εγκληματικής οργάνωσης.
Τα #οι ναζι στη φυλακή, #GDtrial, #ΧρυσήΑυγή, #GoldenDawn και #ρουπακιάς, έριξαν κυριολεκτικά το twitter. Οι περισσότεροι χρήστες ανέφεραν πως ο αγώνας για να εξαφανισθεί ο ναζισμός δεν τελείωσε, καθώς μπορεί το κεφάλι του φιδιού να κόπηκε, ωστόσο πίσω παραμένουν τα αβγά του.
Το πιο ωραίο tweet ήταν η παράφραση του τραγουδιού του Γιώργου Μαργαρίτη «το κελί 33» που έγινε «στο κελί με…13 μέσα στον Κορυδαλλό».
Φανέλες
— του τουιτερ η κόρη (@KyraToxotina) October 14, 2020
Σώβρακα
Σαπούνι
Τσατσάρα
Καλή διαμονή στον φυσικό σας χώρο φασίστες δολοφόνοι! Ωστόσο το φίδι μπορεί να το σκοτώσαμε με τα χιλιάδες αυγά που πρόλαβε να γεννήσει τι κάνουμε; Ο αγώνας για να εξαφανιστούν δια παντός είναι διαρκής! #ΧρυσηΑυγη #οι_ναζι_στη_φυλακη
Σκοτώνοντας το κεφάλι κάποιες φορες σκοτώνεις και το φίδι.. Αλλά τα αυγά του? Επόμενος στόχος είναι τα αυγά του φιδιου.. Οποία κι αν είναι αυτά.. #οι_ναζι_στη_φυλακη
— Βροχόπαιδο (@renakoc) October 14, 2020
Κότα ο Λαγός.#οι_ναζι_στη_φυλακη
— Κώστας Μπάρκας - Kostas Barkas (@kostasbarkas) October 14, 2020
Της φυλακής τα σίδερα ειναι για τους φασίστες #ΧρυσηΑυγη #οι_ναζι_στη_φυλακη
— Τζιβαγιέρα (@FO9xWjBKROZuMTn) October 14, 2020
#οι_ναζι_στη_φυλακη pic.twitter.com/CDZ1rTq8u8
— PoteitoPotato (@poteito_potato) October 14, 2020
Aν δεν ήταν αυτή η μάνα να τρέχει βρέχει χιονίζει σήμερα θα ήταν άλλη μία Τετάρτη #οι_ναζι_στη_φυλακη
— carmaisabitch (@carmaisabitch4) October 14, 2020