18/01/2021 02:13:14

Το twitter γλεντάει τους ναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή

Το twitter γλεντάει τους ναζί της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή - Media

 

Ένας από τους μεγάλους λόγους που οι εγκληματίες της χρυσής αυγής ανδρώθηκαν ήταν και το ίντερνετ. Στοχοποιούσαν κάποιον ή ένα γεγονός και από το twitter ή το facebook τα ακροδεξιά τρολ έγραφαν τα σχόλια τους. 
Ποιος θα φανταζόταν μετά από τόσα χρόνια ότι το twitter θα γλεντάει κανονικά τους νεοναζί. Σήμερα αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, επί των ποινών, και τα 5 ποιο δημοφιλή hashtags ήταν για τους νεοναζί δολοφόνους της εγκληματικής οργάνωσης. 
Τα #οι ναζι στη φυλακή, #GDtrial, #ΧρυσήΑυγή, #GoldenDawn και #ρουπακιάς, έριξαν κυριολεκτικά το twitter. Οι περισσότεροι χρήστες ανέφεραν πως ο αγώνας για να εξαφανισθεί ο ναζισμός δεν τελείωσε, καθώς μπορεί το κεφάλι του φιδιού να κόπηκε, ωστόσο πίσω παραμένουν τα αβγά του.
Το πιο ωραίο tweet ήταν η παράφραση του τραγουδιού του Γιώργου Μαργαρίτη «το κελί 33» που έγινε «στο κελί με…13 μέσα στον Κορυδαλλό».

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.