search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:37
MENU CLOSE

Κορωνοϊός: Σε ολική καραντίνα η ομάδα της Γιουβέντους

14.10.2020 16:39
Κορωνοϊός: Σε ολική καραντίνα η ομάδα της Γιουβέντους - Media

 

Μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος όμως δεν βρισκόταν στο Τορίνο, αλλά με την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας, ακόμα ένας παίκτης της Γιουβέντους εντοπίστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Πρόκειται για τον Γουέστον ΜακΚένι, με το κρούσμα όμως του 22χρονου μέσου να επηρεάζει ολόκληρη την ομάδα, που αναγκαστικά θα τεθεί σε καθεστώς καραντίνας.

Οπως ανακοίνωσε η ίδια η Γιουβέντους, όλοι οι παίκτες και το team θα παραμείνουν εσώκλειστοι στο ξενοδοχείο του club και δεν θα έρθουν σε επαφή με κανέναν εκτός του χώρου. Θα γίνουν όλα τα απαραίτητα τεστ, αλλά την ίδια στιγμή η ομάδα θα προπονείται κανονικά. Εάν δεν υπάρξει άλλος θετικός, θα παίξει κανονικά κόντρα σε Κροτόνε (Σάββατο) και Ντιναμό Κιέβου (Τρίτη). Εάν βρεθεί κι άλλο κρούσμα, θα υπάρχει πρόβλημα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:33