search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01
MENU CLOSE

«Τέλος» η φυλλάδα της Χρυσής Αυγής: Το ανακοινωθέν Μιχαλολιάκου που… μέτρησε και τα άρθρα του – Έπαρση ή παράπονο;

16.10.2020 09:16
Δικηγόρος Μιχαλολιάκου: Όλο αυτό γίνεται επειδή σήκωνε το δεξί χέρι - Media

 

Τέλος εποχής για την νεοναζιστική φυλλάδα που εξέδιδε από την 10η Γενάρη 1993 η Χρυσή Αυγή καθώς ο ίδιος ο αρχηγός τηςεγκλματικής οργάνωσης, Νίκος Μιχαλολιάκος, ανακοίνωσε και επισήμως ότι το φύλλο της 7ης Οκτωβρίου 2020 ήταν και το τελευταίο. 

Όπως γράφει ο Ν. Μιχαολοιάκος, “ο πρώτος της τίτλος ήταν “ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ” και ο τελευταίος (προφητικός ίσως;) ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ”…

Ο ίδιος υπερηφανεύεται που “σε όλα αυτά τα χρόνια είχα την τιμή να είμαι όχι μόνον ο εκδότης τυπικά της εφημερίδας αυτής, αλλά και η ψυχή της κυριολεκτικά” .

Όπως γράφει -με έπαρση ή με… παράπονο για την πολλή δουλειά που έριξε;- “έγραφα πάντοτε πέντε με έξι, μικρά και μεγάλα, κείμενα στην εφημερίδα και πάντοτε το άρθρο της τελευταίας σελίδος, που έδινε την Γραμμή”.

Μάλιστα κάθισε και μέτρησε πόσα άρθρα έχει γράψει! “Σύνολο άρθρων με μέτριους υπολογισμούς περισσότερα από 5.000!”, ενώ φυσικά δεν παραλείπει να γραψει το κλασικό σε τέτοιοες περιπτώσεις “… αποδεδειγμένα όχι μόνον δεν κέρδισα, αλλά έχασα πολλά χρήματα από την έκδοσή της”.

Είμαστε σίγουροι και εμείς και πολλές άλλες χιλιάδες πολίτες αυτής της χώρας ότι δεν θα μας λείψει η νεοναζιστική φυλλάδα της Χρυσής Αυγής. Στο “χρονοντούλαπο της ιστορίας” για πάντα!  

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:01