search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:41
MENU CLOSE

Γεωργιάδης για σύλληψη 14χρονου: «Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα;»

19.10.2020 07:40
Γεωργιάδης για επενδύσεις: Θα τρίβετε τα μάτια σας - Media

 

«Δηλαδή να έχει συλλάβει η αστυνομία έναν μαθητή χωρίς να του έχει βρει απολύτως τίποτα;… Γιατί τον συνέλαβε, με ποια κατηγορία; Και τον κατηγορεί για κακούργημα χωρίς να του έχει βρει τίποτα; Εσείς βγάζετε νόημα σε αυτό;» διερωτήθηκε ο υπουργός  Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το πρωί της Δευτέρας στον ΣΚΑΪ την υπόθεση του 14χρονου μαθητή που κρατείται στη ΓΑΔΑ από την περασμένη Πέμπτη με κακουργηματικές κατηγορίες, μαζί με ακόμη 4 μαθητές.

Παράλληλα, ο υπουργός Ανάπτυξης δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στις ελληνικές αρχές και τόνισε ότι δεν πιστεύει καθόλου την ανακοίνωση του Συλλόγου Γονέων Χαλανδρίου για την υπόθεση και πως «δεν βάζει νόημα».

Ο Α. Γεωργιάδης, τόνισε ότι ακόμη και αν -ρητορικά μιλώντας, δεχθεί την ανακοίνωση, η υπόθεση θα κριθεί σε ελληνικό δικαστήριο από Έλληνα δικαστή. «Εγώ έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική Δικαιοσύνη», σημείωσε.

Όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του 15χρονου μαθητή, ο Βαγγέλλης Γ. πέρασε τέσσερα εφιαλτικά  βράδια στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και κατηγορείται για… κακουργήματα.

Μάλιστα, η αστυνομία δεν επέτρεψε να του δοθούν καθαρά ρούχα και αν δει τους γονείς του με δικαιολογία τον… κορωνοϊό!

Να σημειωθεί τέλος, ότι πριν λίγες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε αρνηθεί να κάνει το παραμικρό σχόλιο για την δίκη της Χρυσής Αυγής υποστηρίζοντας ότι δεν έχει σχολιάσει ποτέ εν εξελίξει δίκη.

«Είναι μια ποινική διαδικασία» είπε «και εγώ δεν έχω ανακατευτεί ποτέ. Θα ακούσω την απόφαση και τότε θα το σχολιάσουμε όπως πρέπει» ήταν η δήλωσή του.

Τώρα όμως δεν ένταξε και σχολίασε ότι τα λεγόμενα από την πλευρά υπεράσπισσης του μαθητή «δεν βγάζουν νόημα».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:36