search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Αίγυπτος: Ημίγυμνοι γυμνασμένοι άντρες σε παράταξη μπροστά στον πρόεδρο Σίσι (Photos/Video)

19.10.2020 11:57
Αίγυπτος: Ημίγυμνοι γυμνασμένοι άντρες σε παράταξη μπροστά στον πρόεδρο Σίσι (Photos/Video) - Media

 

Μία – λίγο – διαφορετική παρέλαση έγινε πριν από λίγες μέρες στο Κάιρο. Η αιγυπτιακή αστυνομία έκανε μια επίδειξη δύναμης, μπροστά στον πρόεδρο της χώρας Σίσι. Με μια παρέλαση όπου οι άντρες του Σώματος παρελαύνουν ημίγυμνοι.

Σε ένα σημείο της παρέλασης, μάλιστα, μια πλατφόρμα πολλαπλών επιπέδων διαφορετικού ύψους «φιλοξενεί» δεκάδες ανδρικά σώματα, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, όπως αναφέρει η DaIly Mail.

Πρόκειται για τους νεοσύλλεκτους στην αιγυπτιακή αστυνομία που συμμετείχαν σε τελετή αποφοίτησης έξω από το Κάιρο την Πέμπτη.

Η εκδήλωση, η οποία μεταδόθηκε ζωντανά από την αιγυπτιακή δημόσια τηλεόραση, προκάλεσε αναταραχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς χρήστες να συγκρίνουν τις εικόνες των γυμνασμένων ημίγυμνων ανδρών που στέκονταν σε οχήματα, με μια παρέλαση Pride.

Η σύγκριση ήταν αναμφίβολα …ανίερη, καθώς η συντηρητική χώρα ήταν γνωστό ότι χρησιμοποιεί την κατηγορία της «ακολασίας» για να διώξει στο πυρ το εξώτερον άτομα με εναλλακτικό σεξουαλικό προσανατολισμό.

Ο εκφωνητής της κρατικής τηλεόρασης ανέφερε ότι οι «ισχυροί άνδρες που δείχνουν τα δυνατά τους σώματα», μαζί με τα θωρακισμένα οχήματα προορίζονται να αντιπροσωπεύουν τη δύναμη των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου.

Οι χρήστες των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης επίσης διασκεδάζουν με την προβολή των σκαφών στην παρέλαση στην εξαιρετικά ξηρή χώρα, αν και η Αίγυπτος έχει ακτογραμμή και φιλοξενεί μεγάλο μέρος του ποταμού Νείλου.

Η τελετή περιλάμβανε επίσης επιδείξεις αθλητικών ικανοτήτων παλαιότερων μαθητών και ορκωμοσία των νέων.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24