search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:20
MENU CLOSE

Πατέρας κλωτσάει με δύναμη στη μέση του δρόμου το μικρό του κοριτσάκι επειδή έπεσε από το μηχανάκι (Video)

19.10.2020 12:26
Πατέρας κλωτσάει με δύναμη στη μέση του δρόμου το μικρό του κοριτσάκι επειδή έπεσε από το μηχανάκι (Video) - Media

 

Το βίντεο είναι εξοργιστικό. Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα από ένα αυτοκίνητο το οποίο βρισκόταν στο φανάρι πίσω από ένα μηχανάκι. Επάνω στο δίκυκλο βρισκόταν ο πατέρας οδηγός και η μικρή του κόρη η οποία στην πλάτη της είχε την τσάντα του σχολείου. 
Ο καιρός ήταν βροχερός και το οδόστρωμα γλιστερό. Μόλις το φανάρι άναψε πράσινο ο πατέρας ξεκίνησε αλλά προφανώς το μικρό κοριτσάκι δεν κρατιόταν καλά και έπεσε προς τα πίσω. Για κράνος ούτε λόγος. Ούτε ο πατέρας ούτε το κοριτσάκι. 
Το παιδί πέφτει στον βρεγμένο δρόμο και ο πατέρας σαν να μην έχει καταλάβει το παραμικρό συνεχίζει και παίρνει τη στροφή αριστερά. Το μικρό παιδί με κλάματα έντρομο τρέχει στη μέση του δρόμου για να προλάβει τον πατέρα της. 
Εκείνος σταματάει κάποια μέτρα πιο πάνω, κατεβαίνει από τη μηχανή και μόλις η κορούλα του τον πλησιάζει αντί να την πάρει αγκαλιά αντί να δει εάν το παιδί χτύπησε, της δίνει μια δυνατή κλωτσιά και την πετάει στην άσφαλτο. 
Το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Γιτσάνγκ στην επαρχία Χουμπέι της Κίνας
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:20