search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:50
MENU CLOSE

Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο μπαμπάς μου πέθανε κάνοντας… σεξ με τη μαμά μου

19.10.2020 14:19
Γνωστός ηθοποιός αποκαλύπτει: Ο μπαμπάς μου πέθανε κάνοντας... σεξ με τη μαμά μου - Media
 
Την αυτοβιογραφία του χρησιμοποίησε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Μάθιου Μακ Κόναχι για να περιγράψει την θυελλώδη σχέση των γονιών του και το τέλος της.
 
Στο βιβλίο του, με τίτλο «Greenlights», ο Μακ Κόναχι, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του, Τζέιμς, πέθανε κάνοντας σεξ με την σύζυγό του και μητέρα του Μακ Κόναχι, Κέι.
 
«Με πήρε τηλέφωνο η μαμά μου. “Ο πατέρας σου πέθανε”. Τα γόνατά μου λύγισαν», γράφει ο ηθοποιός στην αυτοβιογραφία του, μέρος της οποίας αναδημοσιεύει το People.
 
«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν ο μπαμπάς μου. Κανείς και τίποτα δεν μπορούσε να τον σκοτώσει. Εκτός από τη μαμά. Πάντα μας έλεγε, “παιδιά, όταν πεθάνω θα κάνω έρωτα στη μαμά σας”», αναφέρει το απόσπασμα. «Και αυτό συνέβη. Έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα του οργασμού».
 
Οι γονείς του Μακ Κόναχι είχαν παντρευτεί τρεις φορές, και ο ίδιος χαρακτηρίζει τη σχέση τους ως «τον Ειρηνικό Ωκεανό με καταιγίδα», προσθέτοντας ότι «μερικές φορές ήταν βίαιοι. Αυτός ήταν ο τρόπος τους να επικοινωνούν».
 
Ο Τζέιμς Μακ Κόναχι πέθανε το 1992, ενώ η μητέρα του είναι σήμερα 88 ετών.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10