search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Χρ. Παππάς: Ξέφυγε «κάτω από τη μύτη» της ΕΛΑΣ – Τι δηλώνει ο δικηγόρος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής

23.10.2020 05:30
Χρ. Παππάς: Ξέφυγε «κάτω από τη μύτη» της ΕΛΑΣ - Τι δηλώνει ο δικηγόρος του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής - Media

 

Μπορεί η ΕΛΑΣ να διέρρεε διάφορες πληροφορίες στα ΜΜΕ για το πώς έχει “κλειδώσει” όλους τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, και ότι νυχθημερόν παρακολουθεί τις κινήσεις τους ώστε όταν βγει η τελική απόφαση του δικαστηρίου να τους συλλάβει, αλλά ένας εκ των ηγετών της εγκληματικής οργάνωσης, Χρήστος Παππάς, παραμένει εξαφανισμένος!

Ο “ιδεολογικός εκπρόσωπος” και υπαρχηγός της Χ.Α. επέλεξε να κρυφτεί για να αποφύγει την φυλακή μιας και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13ων ετών ως μέλος του διευθυντηρίου της εγκληματικής οργάνωσης.

Ο δικηγόρος του Περικλής Σταυριανάκης, είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ότι γνώριζε εδώ και καιρό ότι ο πελάτης του πιστεύει πως είναι σωστό να εκτίσει ολόκληρη την πρωτοβάθμια ποινή του έως ότου εκδοθεί απόφαση του Εφετείου. «Μεγαλύτερη ποινή από το να εκτίσεις 5 χρόνια και μετά να ακυρωθούν δεν υπάρχει από αυτό», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Σταυριανάκη ο Χρήστος Παππάς βρισκόταν όντως υπό διακριτική επιτήρηση της αστυνομίας αλλά κατάφερε και ξέφυγε.

Δεν απάντησε αν βρίσκεται ή όχι στην Ελλάδα και τόνισε πως δεν έχει μιλήσει μαζί του, γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν εύκολο οι αρχές να τον εντοπίσουν.

«Τώρα τι θα κάνει τις επόμενες ημέρες θα το δούμε πάλι», είπε ο δικηγόρος του Χρήστου Παππά.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12