search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:03
MENU CLOSE

Κλέων Γρηγοριάδης: Η ΕΛΑΣ είναι παντού εκτός από το κατόπι του Χρήστου Παππά

24.10.2020 13:30
5123175.jpg

 

Θέατρο του παραλόγου χαρακτήρισε την αντιπαράθεση ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης, κατά τη συζήτηση στη Βουλή, της πρότασης δυσπιστίας κατά του υπουργού Οικονομικών.  

«Να φύγει ο κ. Σταϊκούρας; Να φύγει τρέχοντας, έπρεπε να έχει φύγει από χθες. Να φύγει όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Αλλά να φύγει για να έρθει τι στη θέση του, κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ; Οι πολιτικές που εφάρμοσε ο ΣΥΡΙΖΑ επί 4 συναπτά με τον κ. Τσακαλώτο; Χρησιμοποιείτε μια μείζονα κοινοβουλευτική διαδικασία, μόνο και μόνο για να αντικατασταθεί αυτός που τα δίνει όλα στις τράπεζες με το δεξί του χέρι και να γυρίσει αυτός που τα έδινε όλα στις τράπεζες με το αριστερό του χέρι, ζητώντας μας παράλληλα συγνώμη κάθε τόσο – έτσι έκανε ο κ. Τσακαλώτος – που δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς» είπε ο βουλευτής του ΜέΡΑ25.

«Οι ψεύτικές μάχες σας, δεν πρόκειται να κρατήσουν για πολύ. Την άνοιξη αρχίζουν οι αληθινές μάχες. Ο κόσμος θα υπερασπιστεί τα σπίτια και τα μαγαζιά. Ό,τι έχτισαν οι άνθρωποι με κόπο και δουλειά, δεν θα το χαρίσουν στα αρπαχτικά ταμεία και τις τράπεζές σας, αυτές που έχετε ανακεφαλαιοποιήσει με τα λεφτά του κόσμου, με 106 δις.», είπε ο βουλευτής.

Ο Κλέων Γρηγοριάδης σχολίασε και την ομιλία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη:

«Αγαπητέ κύριε Χρυσοχοϊδη, είπατε ότι καταφέρατε η Ελληνική Αστυνομία να είναι παντού. Προς ώρας φαίνεται να είναι παντού εκτός από το κατόπι του κυρίου Παππά. Άρα παντού δεν είναι σίγουρα.

Πριν από λίγες μέρες αναφερθήκατε στο 14χρονο παιδί που βρέθηκε στη ΓΑΔΑ και δηλώσατε ότι σας θλίβει, διότι η θέση των παιδιών είναι στα σχολεία τους, δεν είναι στο δρόμο. Είναι καινοφανής αυτή η άποψη κύριε Χρυσοχοΐδη. Χάνει κάποιος το δικαίωμα του πολίτη όταν είναι 14 ετών; Δεν έχει δικαίωμα, αν θεωρεί ότι πεθάνει από κορονοϊό στο σχολείο του, δεν έχει δικαίωμα να διεκδικήσει έξω στο δρόμο;», σχολίασε ο Κλέων Γρηγοριάδης.  

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 09:02