02/12/2020 23:10:31

Κωνσταντοπούλου: Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πολλοί πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας

Κωνσταντοπούλου: Επί ΣΥΡΙΖΑ έγιναν πολλοί πλειστηριασμοί α΄ κατοικίας - Media

 

Έκτρωμα χαρακτήρισε τον νόμο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας ότι επί της προηγούμενης κυβέρνησης έγιναν πάρα πολλοί πλειστηριασμοί.

Μιλώντας στο Action24, η κα Κωνσταντοπούλου ανέφερε ότι με έναν από τους ανθρώπους που εκπλειστηριάστηκε η πρώτη του κατοικία συνυπογράφει την αίτηση ακύρωσης στο ΣτΕ.

Στην ένσταση που διατυπώνεται από την πλευρά ΣΥΡΙΖΑ ότι και αν έγινε κάποιος πλειστηριασμός ήταν κάποια βίλα, η κυρία Κωνσταντοπούλου απάντησε πως είναι ψέμα, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «ούτε ο κ. Τσίπρας ούτε οι συνεργοί του», όπως τους χαρακτήρισε, «διεκδικούν βραβείο αλήθειας».

Η κα Κωνσταντοπούλου επανέλαβε ότι οι πλειστηριασμοί που έγιναν επί ΣΥΡΙΖΑ ήταν πολλοί, τονίζοντας ότι πάρα πολλές κατοικίες χάθηκαν με τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, στους οποίους δεν παρίσταντο ούτε συμβολαιογράφοι.

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.