search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:05
MENU CLOSE

Τραγουδιστές ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν και τους… κατάπιε η γη– Έσπασε η σκηνή και έπεσαν όλοι (Video)

02.11.2020 14:41
Τραγουδιστές ανέβηκαν όλοι μαζί στη σκηνή για να τραγουδήσουν και τους… κατάπιε η γη– Έσπασε η σκηνή και έπεσαν όλοι (Video) - Media

 

Ο ράπερ Rod Wave μόλις είχε τελειώσει τη μεγάλη του συναυλία στην Ατλάντα και ήταν έτοιμος να κάνει το τελευταίο του «encore». Περπάτησε μαζί με όλους τους συνεργάτες του καμαρωτά επάνω στη σκηνή και τότε συνέβη κάτι που δεν θα το ξεχάσει ποτέ. 
Τα ξύλα της σκηνής υποχώρησαν και ο ράπερ μαζί με τους συνεργάτες του σαν να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε χάθηκαν. Είχαν πέσει όλοι μέσα σε μια μεγάλη τρύπα που άνοιξε στη σκηνή. 
Το περιστατικό κατέγραψε κάμερα από τη συναυλία. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε αλλά το μεγαλοπρεπές «encore» δεν έγινε ποτέ. 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:04