26/01/2021 04:21:28

Δεκατριάχρονος έβαλε από περιέργεια στην ουρήθρα του ένα κορδόνι 60 εκατοστών (Video)

Δεκατριάχρονος έβαλε από περιέργεια στην ουρήθρα του ένα κορδόνι 60 εκατοστών (Video) - Media

 

Ο 13χρονος Ξιάο Χε είχε μεγάλη περιέργεια να μάθει από πού βγαίνουν τα ούρα. Θεώρησε λοιπόν σωστό να βάλει μέσα από την ουρήθρα του ένα λεπτό κορδόνι μήκους 60 εκατοστών για να δει μέχρι που θα φτάσει. 
Το κορδόνι μπήκε όλο φυσικά και από τότε και μετά άρχισαν οι πόνοι. Ο μικρός επί τρεις μήνες δεν είχε πει τίποτε στους γονείς του και δυσκολευόταν αφόρητα να ουρήσει. Μέχρι που κάποια στιγμή η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο.


Οι γονείς του τον πήγαν στο νοσοκομείο της πόλης Ντονγκουάν και όταν οι γιατροί τον εξέτασαν με αφόρητους πόνους διαπίστωσαν ότι κάτι υπήρχε μέσα του. Τους το επιβεβαίωσε η ακτινογραφία που έκαναν. 
Φοβήθηκαν ότι θα έχει πειραχτεί όλο το ουροποιητικό σύστημα και τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο. Με μια λεπτή επέμβαση κατάφεραν να αφαιρέσουν το κορδόνι και διαπίστωσα ν ότι όλα λειτουργούσαν μια χαρά και τίποτε δεν είχε πειραχτεί. 
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.