search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:43
MENU CLOSE

Γιώργος Νταλάρας: «Η γυναίκα μου έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη» (Video)

05.11.2020 08:51
Γιώργος Νταλάρας: «Η γυναίκα μου έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα, όχι έναν αλήτη» (Video) - Media

 

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής “Προσωπικά” της ΕΡΤ1 με την Έλενα Κατρίτση θα είναι ο Γιώργος Νταλάρας την Παρασκευή. Ένα μικρό απόσπασμα από τη συνέντευξη προβλήθηκε, μάλιστα, στο Happy Day, όπου ο ερμηνευτής μιλάει για τη γυναίκα του, την Άννα, τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως «έπρεπε να είχε παντρευτεί έναν πρίγκιπα και όχι έναν αλήτη».

“Πρέπει να παραδεχτώ ότι η Άννα θυσιάστηκε για μένα. Θυσίασε πράγματα που θα μπορούσε να κάνει, είμαστε λίγο αντίθετοι άνθρωποι σε όλα τα επίπεδα. Εκείνη είναι ένας άνθρωπος με τρία διπλώματα, πέρασε μέσα από τα πανεπιστήμια, ενώ εγώ είμαι ένα χαμίνι του δρόμου. Η Άννα, όμως, με πίστεψε. Κάτι είδε μέσα μου και με βοήθησε πάρα πολύ. Τα μισά από αυτά τα πράγματα που έκανα δεν θα τα είχα κάνει, αν δεν είχα τη στήριξη της Άννας” ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 10:43