search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:18
MENU CLOSE

Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα;» (video)

06.11.2020 12:23
Ο Λευτέρης Πανταζής συνάντησε τον Άδωνι Γεωργιάδη: «Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα;» (video) - Media

 

Ο τραγουδιστής Λευτέρης Πανταζής βρέθηκε καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, χτες στο The 2night Show. Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τρέχουσα πρωτόγνωρη κατάσταση από την οποία λόγω της πανδημίας του κοροναϊού η νυχτερινή ζωή, οι καλλιτέχνες πλήττονται έντονα με τα μαγαζιά σε αναστολή.

«Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη» «Στεναχωριέσαι σίγουρα και στεναχωριέσαι γιατί, χωρίς να φταις, ξαφνικά εδώ και δέκα μήνες δεν δουλεύεις. Τα τηλέφωνα χτυπάνε ασταμάτητα για μουσικούς, παραγωγούς, σερβιτόρου , τραγουδιστές, τραγουδίστριες, λουλουδούδες, πορτιέριδες. 20, 30 επαγγέλματα το βράδυ και μπορεί και παραπάνω. Ένας ολόκληρος στρατός από πίσω με κόσμο ο οποίος ζει τη νύχτα. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι, τώρα, δεν έχουν δουλειά».

«Στεναχωριέμαι γιατί δεν ξέρω πως να τους βοηθήσω. Δεν ξέρω. Έχω πάει και σε κάποιον υπουργό και μου είπε πως το κοιτάνε το θέμα με αγάπη» πρόσθεσε, με ειλικρίνεια, ο αγαπημένος τραγουδιστής στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. «Στον Άδωνη Γεωργιάδη πήγα που είναι παλιός μου φίλος. Θα το κοιτάξει, μου είπε, με αγκαλιά. Πήγα σαν Λευτέρης Πανταζής γιατί νομίζω πως μετά από τόσα χρόνια έχω χτίσει με το όνομα μου να μπορεί ο καθένας να σέβεται τον Λευτέρη τον φίλο σου και τον Πανταζή του κόσμου. 

Πήγα στον Άδωνι Γεωργιάδη. Είναι παλιός μου φίλος. Μου είπε ότι θα το κοιτάξει. Έπειτα από τόσα χρόνια νομίζω έχω χτίσει το όνομά μου και με σέβονται. Με σεβασμό λοιπόν κι εγώ κάθισα στο τραπέζι απέναντί του και μιλήσαμε για όλα. Του είπα ότι ο κόσμος πεινάει στην κυριολεξία. Ο κλάδος μας είναι κομμένος στη μέση. Δεν βλέπω και κινήσεις. Μας έδωσαν 800 ευρώ πριν από δέκα μήνες. Ποιος ζει με 80 ευρώ το μήνα; Δεν μιλάω για εμένα αλλά για τους μουσικούς που πήραν 800 ευρώ», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Λευτέρης Πανταζής.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη συμμετοχή του στο «Just The 2 Of Us» του Νίκου Κοκλώνη, ενώ αποκάλυψε και το χειρουργείο στο οποίο θα υποβληθεί η κόρη του, Κόνι Μεταξά, στις φωνητικές χορδές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:00