search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:08
MENU CLOSE

Lockdown: Τι μπορούν να κάνουν τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί

08.11.2020 09:26
Lockdown: Τι μπορούν να κάνουν τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί - Media

 

Λύσεις για να βρίσκονται μαζί αναζητούν τα ζευγάρια που δεν μένουν μαζί τώρα με το lockdown και κυρίως όσοι δεν μένουν κοντά. 

Στο ερώτημα αυτό κλήθηκε να απαντήσει ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, με την επισήμανση ότι στη Γαλλία υπάρχει ειδική πρόβλεψη για το συγκεκριμένο ζήτημα. 

«Η τεχνολογία τα έχει λύσει αυτό. Μπορούμε να χρησιμοποιούμε το Skype και τα άλλα μέσα επικοινωνίας. Επίσης αν μένουν τόσο συχνά μαζί, θα μπορούν να μείνουν μαζί και να μην μετακινούνται από διαφορετικά σπίτια. Αυτή τη στιγμή καταλαβαίνω ότι υπάρχουν κοινωνικά θέματα, αλλά είμαστε σε περιορισμούς. Οι κινήσεις που γίνονται εκτός κατοικίας είναι περιορισμένες γιατί διαφορετικά δεν θα μπορούμε να ανακόψουμε την πορεία του ιού», ανέφερε χαρακτηριστικά στον ΣΚΑΙ. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:07