search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:34
MENU CLOSE

Με ραντεβού οι πολίτες στα Α.Τ., με email οι ενστάσεις για κλήσεις – Περίπου 400 ενεργά κρούσματα αστυνομικών

08.11.2020 09:49
Με ραντεβού οι πολίτες στα Α.Τ., με email οι ενστάσεις για κλήσεις - Περίπου 400 ενεργά κρούσματα αστυνομικών - Media

 

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ελληνική Αστυνομία, καθώς, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες της χώρας, τα ενεργά κρούσματα κορωνοϊού αυτή τη στιγμή ανέρχονται σε περίπου 400.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της δημόσιας τηλεόρασης, για το προσωπικό έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα και πέρα από τη διανομή του απαραίτητου υγειονομικού υλικού -μάσκες και γάντια- οι ομάδες που πραγματοποιούν τους ελέγχους είναι μικρές και σταθερές, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά σε περίπτωση κρούσματος, αλλά και να είναι πιο εύκολη η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Επιπλέον για να επισκεφτούν τα αστυνομικά τμήματα οι πολίτες θα πρέπει, πλέον, να έχουν επικοινωνήσει με το αστυνομικό τμήμα και να έχουν κλείσει ραντεβού. 

Αν θέλουν να πάνε στο Τμήμα για να κάνουν ενστάσεις για τροχονομικές παραβάσεις μπορούν να κάνουν τη διαδικασία και διαδικτυακά μέσω email. 

Μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου, δηλαδή για το διάστημα κατά το οποίο θα ισχύσει το νέο lockdown, έχουν ανασταλεί όλες οι άδειες των αστυνομικών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:34