search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:24
MENU CLOSE

Δανάη Μπάρκα: «Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Ρουβά»

08.11.2020 13:19
Δανάη Μπάρκα: «Με τρόμαξε η διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Ρουβά» - Media

 

Για την εμπειρία της από την πρωινή ζώνη και τις τελευταίες φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει από τον σύντροφό της Πάνο Αδαμόπουλο και να έχει έρθει κοντά με τον Απόστολο Ρουβά μίλησε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή Dot του ΣΚΑΙ. 

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δαναή» μίλησε για την εμπειρία της από την πρωινή ζώνη, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «η τηλεόραση και ειδική η πρωινή ζώνη είναι αρένα, όχι πρωταθλητισμός», και μίλησε για τα προσωπικά της. 

«Το DOT μου έφερε γούρι, μετά την περσινή εκπομπή επανασυνδεθήκαμε με τον Πάνο»μ είπε. «Έχω συνειδητοποιήσει ότι μία σχέση μετά από καιρό θέλει μεγάλη προσπάθεια… Ο Πάνος είναι πολύ υποστηρικτικός σύντροφος… Με τον Πάνο συμπληρώνουμε τον Φεβρουάριο 8 χρόνια μαζί», συνέχισε και αναφέρθηκε και στις φήμες για τον μάγειρα της εκπομπής της Απόστολο Ρουβά.

 «Με τον Απόστολο Ρουβά κάνουμε παρέα και εκτός πλατό. Είναι αστεία τα όσα ακούστηκαν για τρυφερή φιλία με τον Απόστολο Ρουβά… Αν και διέψευσα τα περί σχέσης, συνέχισαν στην εκπομπή την κουβέντα για το… ειδύλλιο».

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια παραδέχτηκε πως τρόμαξε από τη «διάσταση που πήρε η φήμη περί ειδυλλίου με τον Απόστολο Ρουβά».

Η Δανάη επέστρεψε στη σχέση της με τον Πάνο και παραδέχτηκε: «Με τον Πάνο είμαστε μαζί, είμαστε καλά αλλά βλεπόμαστε λίγο… Όταν χωρίσαμε και μέχρι να ξαναβρεθούμε είχαν μπει άλλοι άνθρωποι στη ζωή μας».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:22