search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:01
MENU CLOSE

Υπ. Οικονομικών: «Σύννεφα» μεταξύ Σταϊκούρα – Σκυλακάκη

09.11.2020 08:03
Υπ. Οικονομικών: «Σύννεφα» μεταξύ Σταϊκούρα - Σκυλακάκη  - Media

 

Όσο περνά ο καιρός, ο Θεόδωρος Σκυλακάκης εμφανίζεται στα ΜΜΕ σαν… κανονικός «τσάρος» της οικονομίας, αφού μιλάει σαν να είναι υπουργός Οικονομικών –και όχι αναπληρωτής.

To matrix24.gr πληροφορείται ότι το σχετικό «θάρρος» ο πρώην επικεφαλής της «Δράσης» το αντλεί από τις διαβεβαιώσεις που έχει από το Μέγαρο Μαξίμου ότι τα κλειδιά της οικονομίας τα κρατάει ο ίδιος. Αυτή η συμπεριφορά, πάντως, έχει ενοχλήσει τον –ούτως ή άλλως νευρικό αυτό το διάστημα- Χρήστο Σταϊκούρα, αφού οι διαφωνίες μεταξύ του ίδιου και του αναπληρωτή υπουργού ολοένα και πληθαίνουν.

Μάλιστα, η διαδικασία αποζημίωσης των πληττόμενων από την καραντίνα, όπως και η κατάρτιση του νέου προϋπολογισμού του 2021 αναμένεται να δοκιμάσει έτι περαιτέρω τη σχέση των δύο επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών, πυροδοτώντας ακόμη και εξελίξεις..

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:59