search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:35
MENU CLOSE

Της έκοψαν 300 ευρώ πρόστιμο επειδή κατέβηκε στο υπόγειο του σπιτιού της χωρίς μάσκα

12.11.2020 14:47
Θεσσαλονίκη: Πρόστιμο για παράνομη μετακίνηση σε γιατρό που πήγαινε στην εφημερία - Η ανακοίνωση του Ιατρικού Συλλόγου Ημαθίας - Media

 

Μια απίστευτη «περιπέτεια» έζησε μια γυναίκα κάτοικος στο χωριό Πρίνα του Δήμου Αγίου Νικολάου. Μια «περιπέτεια» που της στοίχισε 300 ευρώ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε ακροάτρια του Ηχώ 99,8, μια κυρία που ζει στο χωριό κατέβηκε στο υπόγειό της για οικιακές εργασίες. Επειδή το σπίτι δεν έχει εσωτερική σκάλα η γυναίκα αναγκάζεται να βγει στον δρόμο και να μπει από άλλη είσοδο στο υπόγειο.

Αφού λοιπόν έκανε τη δουλειά της στο υπόγειο κατά την επιστροφή στο σπίτι της τη σταμάτησαν Αστυνομικοί (που περιπολούσαν ή έκαναν έλεγχο σε παρακείμενη υπό ανέγερση οικοδομή) και της έκαναν παρατήρηση για τη μη χρήση μάσκας. Όσο και εάν προσπάθησε να τους εξηγήσει την ιδιαιτερότητα της κατασκευής του σπιτιού κάτι που ισχύει και σε άλλα σπίτια του χωριού με υπόγεια, αποθήκες κλπ δεν κατάφερε να πείσει τους αστυνομικούς ότι δεν θεώρησε χρήσιμο να βάλει μάσκα αφού ήταν στο σπίτι της. Έτσι της επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας.

Οι αστυνομικοί, πρόσθεσε η ακροάτρια, όπως αναφέρει το cretapost. gr σχεδόν δεν της απαντούσαν, την απαξίωσαν και τελικά της επέβαλαν 300 ευρώ. Έχουν γίνει κλοπές στο χωριό και δεν έχει ενδιαφερθεί άνθρωπος. Τώρα για εισπρακτικούς λόγους πιάσανε όλα τα χωριά. Δεν διαφωνούμε με την τήρηση των μέτρων. Είμαστε ένα μικρό χωριό με 20 περίπου κατοίκους οι περισσότεροι είναι ηλικιωμένοι ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες οπότε λαμβάνουμε τα μέτρα. Για το θέμα ενδιαφέρθηκαν ο Βουλευτής κ. Μ. Θραψανιώτης και ο κ. Καλογεράκης αντιδήμαρχος Αγίου Νικολάου. Δεν ξέρουμε τι απέγινε. Αλλά σίγουρα ήταν άδικο αυτό που έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση με την επιβολή προστίμου, είπε η ακροάτρια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:33