search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:50
MENU CLOSE

Βίτσας: Να πειθαρχήσουν όλοι και να εορταστεί συμβολικά η επέτειος του Πολυτεχνείου

13.11.2020 11:19
Βίτσας: Να πειθαρχήσουν όλοι και να εορταστεί συμβολικά η επέτειος του Πολυτεχνείου - Media

 

Την ανάγκη να αποφευχθεί κάθε ένταση τη μέρα του Πολυτεχνείου, υπογράμμισε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βιτσας στρέφοντας παράλληλα τα βέλη του κατά της κυβέρνησης και προσωπικά στους Κυριάκο Μητσοτάκη και Μιχάλη Χρυσοχοΐδη λέγοντας ότι ήδη καλλιεργούν κλίμα έντασης.

«Όλοι πρέπει να πειθαρχήσουν και να κάνουν συμβολικές δραστηριότητες στις 17 Νοεμβρίου», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής στον ρ/σ ΘΕΜΑ 104,6. Όπως είπε, κλιμάκιο του κόμματος του θα καταθέσει στεφάνι με μικρή αντιπροσωπεία. 

Άσκησε, επίσης, κριτική στην κυβέρνηση, για τη χθεσινή παρουσία της στη βουλή, αλλά και στον υπουργό Υγείας, λέγοντας πως περίμενε από τον Βασίλη Κικίλια να παρουσιάσει ένα σχέδιο με στήριξη και ενίσχυση του Συστήματος Υγείας και όχι ως μόνη λύση τα περιοριστικά μέτρα.

Επανέλαβε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για υπουργό Υγείας κοινής αποδοχής. Ο κ. Βίτσας όμως επεσήμανε ότι δεν ζητούν οικουμενική κυβέρνηση. Όσον αφορά την Αθηνά Λινού, τόνισε ότι ήταν μια παραδειγματική πρόταση ενώ όπως είπε η επιλογή του υπουργού Υγείας θα γίνει μέσα από τη Σύνοδο Πολιτικών Αρχηγών που πρότεινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 11:49