search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:17
MENU CLOSE

Η Σοφία Βεργκάρα φοράει μπικίνι, ρίχνει νερό στο κορμί της και ανάβει φωτιές – Δείτε την πριν χρόνια (Photos & Video)

13.11.2020 17:26
Η Σοφία Βεργκάρα φοράει μπικίνι, ρίχνει νερό στο κορμί της και ανάβει φωτιές – Δείτε την πριν χρόνια (Photos & Video) - Media

 

Η Σοφία Βεργάρα είναι Κολομβιανή ηθοποιός, κωμικός, παραγωγός, οικοδέσποινα τηλεοπτικών προγραμμάτων, μοντέλο και επιχειρηματίας. Γεννήθηκε σε Ρωμαιοκαθολική οικογένεια στην Μπαρρανκίγια της Κολομβίας, από την Μαργαρίτα Βεργάρα Δάβιλα, και από τον Χούλιο Ενρίκε Βεργάρα Ρομπάγιο. Τα πέντε αδέλφια της και πολλά ξαδέλφια της την φώναζαν με το παρατσούκλι Τότι.


Η Βεργάρα αρχικά σπούδασε οδοντιατρική σε ένα πανεπιστήμιο στην Κολομβία, αλλά τα παράτησε δύο εξάμηνα πριν το πτυχίο της για να κυνηγήσει ευκαιρίες στο μόντελινκ και στο χώρο του θεάματος.

Τη Βεργάρα την ανακάλυψε ένας φωτογράφος ενώ περπατούσε σε μια παραλία της Κολομβίας και άμεσα της παρουσιάστηκαν προτάσεις για μόντελινκ και δουλειά στην τηλεόραση. Η πανέμορφη Κολομβιάνα έκανε την πρώτη της εμφάνιση ως ηθοποιός στην ηλικία των 17 σε ένα διαφημιστικό της Pepsi όπου μεταδόθηκε ευρέως στην Λατινική Αμερική.


Η ηθοποιός ανέβασε στο λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία της με ένα μπικίνι στην οποία πέφτουν νερά από ένα ντους στο ατελείωτο γεμάτο καμπύλες, κορμί της. Η φωτογραφία είχε τραβηχτεί πριν από 20 χρόνια σε κάποια παραλία στο Μαιάμι, τη δεκαετία του 90s.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 09:15