search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:12
MENU CLOSE

Τι έλεγε ο Αμβρόσιος για τον κορωνοϊό – Προέτρεπε σε πρόληψη με αγιασμό (Video)

14.11.2020 13:37
Τι έλεγε ο Αμβρόσιος για τον κορωνοϊό – Προέτρεπε σε πρόληψη με αγιασμό (Video) - Media

 

Τον αγιασμό παρουσίαζε ως πρόληψη για τον κορωνοϊό ο πρώην μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, Αμβρόσιος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον επικίνδυνο ιό.

Μιλώντας σε πιστούς πριν μερικούς μήνες, κατά το πρώτο κύμα της πανδημίας είχε παρουσιάσει ένα μπουκαλάκι με αγιασμό δίνοντας οδηγίες για το πως θα πρέπει να το χρησιμοποιούν για να μην κολλήσουν κάτι.

«Θα φροντίσετε να βρείτε ένα μπουκάλι, θα το γεμίσετε αγιασμό και όταν τελειώνει μη φοβηθείτε. Αν έχει λίγο, βάζετε νεράκι και γίνεται. Θα το χρησιμοποιείται ψεκάζοντας τον εαυτό σας, βάζοντας στο στόμα σας και στα χέρια σας, αν φοβηθείτε ότι πιάσατε άρρωστο, ότι κολλήσατε και θα λέτε “Κύριε Ιησού Χριστέ, ελέησέ με”. Αυτό είναι το αιώνιο και ακατανίκητο φάρμακο. Ο μεγάλος Αγιασμός».

Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος: Να φοράτε μάσκες – Ο ιός είναι επικίνδυνος

Στον αντίποδα, ο αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, ο οποίος επίσης νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με κορωνοϊό, εξαρχής προέτρεπε τους πιστούς να χρησιμοποιούν μάσκα, ενώ από τον θάλαμο του νοσοκομείου τονίζει ξανά την προσοχή που πρέπει να δείξουμε όλοι, γιατί ο ιός είναι επικίνδυνος.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50