search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:04
MENU CLOSE

Μελάνια Τραμπ: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και τα σενάρια περί διαζυγίου

14.11.2020 14:07
Μελάνια Τραμπ: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και τα σενάρια περί διαζυγίου - Media

 

Πρώην συνεργάτιδά της έχει υποστηρίξει παλαιότερα ότι η Μελάνια «μετρά κάθε λεπτό μέχρι να λήξει η θητεία του για να μπορέσει να πάρει διαζύγιο»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν σ’ ένα πάρτι το 1998, το 2004 αρραβωνιάστηκαν και έναν χρόνο αργότερα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σε μια τελετή στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, όπου παρέστησαν πολιτικοί, όπως ο Μπιλ Κλίντον κι η Χίλαρι Κλίντον, αθλητές, όπως ο άσος του NBA, Σακίλ Ο’ Νιλ και πολλές διασημότητες, αφού όμως προηγουμένως ο Τραμπ είχε υποχρεώσει το σέξι μοντέλο από τη Σλοβενία να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο, όπως είχε κάνει και με τις δύο προηγούμενες συζύγους του.

Και μολονότι η Μελάνια μέχρι στιγμής έχει στηρίξει τον άνδρα της μετά την ήττα του στις εκλογές από τον Τζο Μπάιντεν τονίζοντας σε πρόσφατο tweet της ότι «ο αμερικανικός λαός αξίζει δίκαιες εκλογές. Κάθε νόμιμη ψήφος -όχι παράνομη- πρέπει να μετρηθεί», οι φήμες δίνουν και παίρνουν ότι ετοιμάζεται να τον χωρίσει.

Πηγή: ethnos.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:03