search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:57
MENU CLOSE

Νέο ντοκουμέντο από τη βίαιη σύλληψη στην Καρδίτσα: Χωρίς μάσκα ο αστυνομικός (Video)

16.11.2020 16:16
Νέο ντοκουμέντο από τη βίαιη σύλληψη στην Καρδίτσα: Χωρίς μάσκα ο αστυνομικός (Video) - Media
 
Νέο βίντεο από τη βίαιη σύλληψη νεαρής κοπέλας στην Καρδίτσα είδε το φως της δημοσιότητας αναζωπυρώνοντας τις έντονες αντιδράσεις από κατοίκους που παρακολούθησαν το συμβάν.
 
Στο βίντεο που παρουσίασε το Mega Channel, πέραν της ακραίας βίας που χρησιμοποιούν τα όργανα της τάξης, φαίνεται ότι ένας από αυτούς δεν φορά μάσκα, ως οφείλει.
 
Υπενθυμίζεται ότι δύο αστυνομικοί σε έλεγχο για χρήση της μάσκα κα τήρηση των μέτρων του lockdown συνέλαβαν μια κοπέλα, αφού πρώτα την ακινητοποίησαν με βία στο έδαφος.
 
Το περιστατικά συνέβη στην πλατεία Λάππα της Καρδίτσας και οι κάτοικοι της περιοχής και οι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν την αναίτια επίθεση των αστυνομικών.
 
Στο βίντεο διακρίνεται ένας αστυνομικός να ακινητοποιεί στο έδαφος τη νεαρή κοπέλα που του φωνάζει επανειλημμένα «άσε με».
 
Η αστυνομία ανέφερε ότι ο αστυνομικός από την κοπέλα να του δείξει το μήνυμα ή την βεβαίωση και την αστυνομική ταυτότητα. Η κοπέλα αρνήθηκε, της ζήτησαν να τους ακολουθήσει στο αστυνομικό τμήμα και εκείνη δεν δέχθηκε.
 
Ακολούθησαν οι εικόνες που προκάλεσαν πολύ έντονες αντιδράσεις και οργή για τη συμπεριφορά των αστυνομικών.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 08:56