search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:25
MENU CLOSE

GNTM 3: Πότε και γιατί θα μπει η Τάμτα στο ριάλιτι μόδας

17.11.2020 15:16
GNTM 3: Πότε και γιατί θα μπει η Τάμτα στο ριάλιτι μόδας - Media

 

Ένα λαμπερό πρόσωπο της ελληνικής ποπ μουσικής που τολμά και μεταμορφώνεται, προκαλώντας με τις εκκεντρικές της εμφανίσεις, η Τάμτα, έρχεται στο GNTM 3.

Η Τάμτα σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι εκείνη, η οποία θα περάσει σύντομα το κατώφλι του ριάλιτι μόδας, για το οποίο στο παρελθόν είχε γραφτεί ότι συζητούσε να συμμετάσχει ως κριτής. Για την πρόταση αυτή η καλλιτέχνης είχε μιλήσει στο «Happy day» του Alpha: «Προσωπικά θα προτιμούσα να κάνω κάτι που ξέρω να κάνω καλά και αισθάνομαι καλά να κρίνω και να το σχολιάσω. Αυτό είναι σίγουρα το τραγούδι και οτιδήποτε μουσικό. Το να κρίνω τα μοντέλα θα είναι μια άποψη εκτός δουλειάς γιατί δεν είμαι μοντέλο παρόλο που μου αρέσει πολύ όλο αυτό», είχε πει τότε η Τάμτα.

Πότε θα δούμε την Τάμτα στο GNTM 3

Η παραγωγή του παιχνιδιού βεβαίως επέμεινε σε μια άλλου τύπου συνεργασία, η οποία κέντρισε το ενδιαφέρον της τραγουδίστριας. Έτσι στις αρχές Δεκέμβρη η Τάμτα μπαίνει στο ριάλιτι μόδας, όπως μαθαίνουμε. Η Τάμτα θα κληθεί να συνομιλήσει με τους φιναλίστ του GNTM3 για τη μόδα, για τις στυλιστικές της επιλογές καθώς και για τις δυνατότητες που τους δίνονται μέσω του μόντελινγκ.

Πότε θα δούμε την Τάμτα στο GNTM 3

Ποια η σχέση της Τάμτα με το ριάλιτι μόδας

Η Τάμτα πάντως μ’ ένα τρόπο έχει συνδέσει το όνομά της με το GNTM, καθώς δύο από τα μοντέλα που έχουν διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο, έπαιξαν σε βίντεοκλιπ της.

Την αρχή είχε κάνει η Άννα Τσακουρίδου από το GNTM 1. Το μοντέλο που ασχολείται και με το χορό έπαιξε στο βίντεο κλιπ της Τάμτα «Replay». Με αυτό η ποπ τραγουδίστρια συμμετείχε στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Η Άννα Τσακουρίδου, που είχε συστηθεί στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας ως τσιρλίντερ του Ολυμπιακού εργαζόταν και ως χορεύτρια. Η ομορφιά της είναι άγρια, είχε τονίσει πριν δύο χρόνια η Βίκυ Καγιά.

Τάμτα - Ηρακλής GNTM 3

Ένα ακόμη μοντέλο που είδαμε στο ίδιο βίντεοκλιπ ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοβ από το φετινό GNTM. Ο διαγωνιζόμενος που επιλέχθηκε να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στο ριάλιτι είχε παίξει και αυτός στο «Replay». Τον είδαμε να κάνει ντουζ και να λερώνεται με κόκκινη μπογιά.

Τάμτα - Ηρακλής GNTM 3

Ηρακλής

Πηγή: youfly.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 14:22