search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:46
MENU CLOSE

Καραθανασόπουλος για «Πολιτική μ@λ@κί@»: Πώς σχολιάζει ο βουλευτής του ΚΚΕ το ξέσπασμά του στην βουλή (Audio)

18.11.2020 11:04
Καραθανασόπουλος για «Πολιτική μ@λ@κί@»: Πώς σχολιάζει ο βουλευτής του ΚΚΕ το ξέσπασμά του στην βουλή (Audio) - Media

 

Στην έντονη λεκτική αντιπαράθεση που είχε την Τρίτη με τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Κωνσταντίνο Χύτα στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου βγήκε εκτός ελέγχου και φώναξε πως «η πολιτική μ@λ@κί@ έχει τα όριά της», αναφέρθηκε το πρωί της Τετάρτης μιλώντας στο ραδιόφωνο  «Θέμα 104,6» ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ Νίκος Καραθανασόπουλος.

Ο βουλευτής του ΚΚΕ, εξήγησε ότι εξοργίστηκε, καθώς όπως είπε «ο προηγούμενος ομιλητής αναφερόταν στα γεγονότα, χωρίς να λαβαίνει υπόψιν του το όργιο της βίας και της αστυνομοκρατίας στο κέντρο της Αθήνας. Είχε μείνει στα πρωινά. Δεν είχε ανανεώσει την κασέτα του είχε μείνει στην πρωινή κασέτα».

«Ήταν μια στιγμή που υπήρχε μια ένταση μέσα στην αίθουσα…», πρόσθεσε.

Σε ότι αφορά τα χθεσινά γεγονότα, κατά τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου από το ΚΚΕ, ο Νίκος Καραθανασόπουλος είπε ότι όπως και στην πρώτη συγκέντρωση, έτσι και στην δεύτερη το μεσημέρι στα Προπύλαια όπου υπήρξε η παρέμβαση της αστυνομίας, το ΚΚΕ, τηρούσε όλα τα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Απαντώντας στο γιατί, ενώ είχαν απαγορευτεί οι συγκεντρώσεις το ΚΚΕ δεν υπάκουσε, είπε ότι «οι αγώνας δεν αναστέλλονται».

«Η κυβέρνηση πρέπει να δει καθαρά τι διασπορά έγινε στο συνωστισμό των αστυνομικών δυνάμεων που δεν τηρείται κανένα μέτρο», τόνισε.

Ο Νίκος Καραθανασόπουλος, όπως είπε «και το μεσημέρι θα ήταν μια χαρά τα πράματα. Δεν υπήρχε καμία πρόκληση, αυτοί που προκάλεσαν και με ύπουλο τρόπο ήταν οι δυνάμεις καταστολής. Η δουλειά της αστυνομίας, δεν είναι να επιτίθεται πισώπλατα και ούτε να κυνηγάνε τον κόσμο που πήγαινε σπίτι του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 19:44