search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:24
MENU CLOSE

Πρώην Σταρ Ελλάς παντρεύεται ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» (Photos)

18.11.2020 15:05
Πρώην Σταρ Ελλάς παντρεύεται ο «βασιλιάς των τσιγγάνων» (Photos) - Media

 

Τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της ετοιμάζεται να ανέβει η πρώην Σταρ Ελλάς, Διονυσία Κουκίου.

Η καλλονή ιδιοκτήτρια δύο κέντρων σολάριουμ σε Πάτρα και Θεσσαλονικη ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον επιχειρηματία από τη Λάρισα, Μάρκο Βιλανάκη, τον αποκαλούμενο και “βασιλιά των τσιγγάνων”. Το ζευγάρι ζει σε ένα όμορφο διαμέρισμα στη Γλυφάδα, ενώ πολλές φορές οι δυο τους ταξιδεύουν στη Λάρισα, την ιδιαίτερη πατρίδα του Μάρκου, και επισκέπτονται την οικογένειά του.

Σύμφωνα με τη “Real News”, πριν λίγες μέρες η Διονυσία Κουκίου δέχθηκε από τον καλό της πρόταση γάμου και εκείνη είπε το “ναι”! Όπως δήλωσε το πρώην μοντέλο, είναι πολύ ευτυχισμένοι και παρά τις δύσκολες εποχές κάνουν όνειρα για το κοινό τους μέλλον.

Το κορίτσι που φόρεσε την κορδέλα και το στέμμα της Σταρ Ελλάς 2008, η Διονυσία Κουκίου από την Πάτρα, είχε μία παράξενη πορεία, αν και θεωρήθηκε ότι ο δρόμος ήταν ανοιχτός για εκείνη και τις άψογες αναλογίες της.

Κέρδισε τον τίτλο εκτοπίζοντας τα μεγάλα φαβορί Μπέτυ Κουράκου και Ρία Αντωνίου. Στη συνέχεια ήρθε η ατυχία, αφού δεν κατάφερε να φτάσει στο Βιετνάμ, στο διαγωνισμό “Μις Υφήλιος”, επειδή δεν της είχαν βγάλει βίζα.

Από εκείνη την ημέρα όμως, άλλαξαν πολλά πράγματα στη ζωή της που φάνηκαν να την κρατούν μακριά από μία μεγάλη καριέρα. Η Διονυσία επέστρεψε στην πόλη της για χάρη του έρωτά της, του πυγμάχου Τάσου Μπερδέση. Ασχολήθηκε με αυτό που είχε σπουδάσει, την Κομμωτική, αφού ήταν απόφοιτος των ΤΕΙ Κομμωτικής-Αισθητικής.

Τον Απρίλιο του 2013 βρέθηκε στα κρατητήρια, κατηγορούμενη μαζί με τον πυγμάχο φίλο της Τάσο Μπερδέση, για υπόθαλψη εγκληματία και συγκεκριμένα του υπόπτου για τη δολοφονία ενός 38χρονου στο κέντρο της Πάτρας, στα μέσα του Μαρτίου του 2014.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, τόνιζε: “Ούτε γνώριζε τίποτα για ποινικές εκκρεμότητες, ούτε υποχρεούται όπως αντιλαμβάνεστε, ο καθένας να ρωτά κάθε φιλοξενούμενο του ή κάποιον άνθρωπο με τον οποίο βρίσκεται στο ίδιο σπίτι, εάν εκκρεμεί κάτι σε βάρος του”.

Τελικά, η υπόθεση ξεκαθάρισε και η Διονυσία Κουκίου αφέθηκε ελεύθερη και έτοιμη να ξεκινήσει από την αρχή. Η σχέση της με τον Τάσο Μπερδέση αντιμετώπισε προβλήματα και οι δυο τους χώρισαν. Αρκετό καιρό αργότερα επανασυνδέθηκαν και αποφάσισαν να παντρευτούν.

Ο γάμος που όλοι περίμεναν τον Σεπτέμβριο του 2014 δεν έγινε ποτέ και ο σύντροφός της δήλωνε τότε σε ιστοσελίδα της Πάτρας: “Όλοι είναι ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας, μόνο που αυτό το βήμα είναι το πιο δύσκολο. Θέλω να παντρευτώ και να κάνω οικογένεια. Η Διονυσία είναι η μούσα και ο άνθρωπος μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια κι ας είχε κάνει και εκείνη τη ζωή της και εγώ τη δική μου για ένα χρονικό διάστημα.

Αυτήν τη στιγμή κάνω ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου στην επαγγελματική πυγμαχία. Είμαι πλέον επαγγελματίας πυγμάχος στα χαρτιά και αυτό σημαίνει ότι ανα πάσα στιγμή μπορεί να με καλέσουν στο εξωτερικό για αγώνα! Αυτό το νέο ξεκίνημα προϋποθέτει πολύ χρόνο και ιδρώτα στο γυμναστήριο και μετά μόνο ξεκούραση και ψυχική ηρεμία! Σε αυτήν τη φάση της ζωής μου ο γάμος δεν είναι πρώτη προτεραιότητα μου. Πρώτη και μοναδική γυναίκα στην καρδιά όμως, είναι η Διονυσία. Μεγάλη μου καψούρα όμως, είναι η πυγμαχία”.

Πηγή: thetoc.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:23