search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12
MENU CLOSE

Μάθημα αλτρουισμού από τον Μπραντ Πιτ: Mοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες (Video)

19.11.2020 16:28
Μάθημα αλτρουισμού από τον Μπραντ Πιτ: Mοίρασε τρόφιμα σε άπορες οικογένειες στο Λος Άντζελες (Video) - Media

 

Μαθήματα αλτρουισμού και μάλιστα αθόρυβα και διακριτικά παρέδωσε ο Μπραντ Πιτ, προσφέροντας επί ώρες εθελοντική εργασία στο Λος Άντζελες.

Λίγες εβδομάδες μετά το χωρισμό του διάσημου σταρ του Χόλιγουντ από τη Γερμανίδα καλλονή Νικόλ Ποτουράλσκι ο φακός συνέλαβε την περασμένη εβδομάδα τον Πιτ να συμμετέχει στη διανομή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε άπορες οικογένειες στην Πόλη των Αγγέλων. Με casual look και μια μάσκα στο πρόσωπο για να προστατέψει τον εαυτό του και άλλους από τον φονικό κορωνοϊό ο ηθοποιός κι ένας από τους διασημότερους άνδρες στον κόσμο κατάφερε να περάσει απαρατήρητος από τους περισσότερους.

«Ήταν πλήρως αφοσιωμένος στο έργο του, το έβλεπες ξεκάθαρα ότι δεν τον ενδιέφερε να εμφανιστεί εκεί και να κάνει επίδειξη», ανέφερε πηγή στη Daily Mail. «Φορούσε γάντια και μετείχε στην προσπάθεια όσο και οι υπόλοιποι και μάλλον περισσότερο. Μετείχε με όλη του την καρδιά, του βγάζω το καπέλο. Φαινόταν να είναι ο πραγματικός Μπραντ Πιτ, αυτός που δεν μπορούμε να δούμε ποτέ», πρόσθεσε.

Η ίδια πηγή ανέφερε ότι ο 56χρονος ηθοποιός εργάστηκε ακούραστα στις τρεις με τέσσερις ώρες που μετείχε στην εθελοντική εργασία κάνοντας από ένα μικρό, τρίλεπτο διάλειμμα ανά ώρα για ένα τσιγάρο.

«Άρπαζε περισσότερες κούτες από οποιονδήποτε άλλον μετέφερε έξι μαζί με το καροτσάκι του κάθε φορά». Η βρετανική εφημερίδα αναφέρει ότι ο Μπραντ Πιτ πρόσφερε την εθελοντική του εργασία χωρίς να τη διατυμπανίσει και μόνον όταν είχαν αποχωρήσει όλοι οι άποροι από την ουρά έβγαλε τη μάσκα του για να συνομιλήσει με τους άλλους εθελοντές στην καρότσα ενός φορτηγού.

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:12