search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36
MENU CLOSE

Μήνυση της Ιωάννας Κούρτοβικ σε βάρος χρήστη του Twitter – Την κατηγόρησε ότι συντόνιζε επεισόδια

20.11.2020 17:03
Κούρτοβικ: Θα καταθέσει αίτηση διακοπής της ποινής του Κουφοντίνα  - Media
 
Μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εναντίον του ψευδώνυμου λογαριασμού στο Twitter γνωστού ως “Geοrgy Zhukov” υπέβαλε η δικηγόρος Ιωάννα Κούρτοβικ μετά τη στοχοποίηση της από τον εν λόγω λογαριασμό.
 
Ο “Geοrgy Zhukov”, σε ανάρτησή του κατηγόρησε την Κούρτοβικ ότι “συντόνισε τα επεισόδια της 17ης Νοέμβρη” την οποία συνόδευε με φωτογραφία της δικηγόρου που μιλάει στο τηλέφωνο. “Η Άννα Κούρτοβικ συντονίζει – κατευθύνει τα επεισόδια δίνοντας σε real time τη θέση των ΜΑΤ στους μπαχαλάκηδες. Το παρακράτος της Αριστεράς με ονοματεπώνυμο” γράφει συγκεκριμένα.
Η παραπάνω ανάρτηση του “Geοrgy Zhukov” εγείρει πολλά ερωτηματικά καθώς πέραν της συκοφαντικής δυσφήμισης και εξύβρισης κάνει «αποτύπωση μη δημόσιας πράξης τρίτου προσώπου» το οποίο κανονικά διώκεται αυταπάγγελτα.
 
Πηγή: Αυγή
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 20:36