search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:13
MENU CLOSE

O δημοσιογράφος που άνοιξε ψαράδικο στην Κρήτη!

23.11.2020 07:13
O δημοσιογράφος που άνοιξε ψαράδικο στην Κρήτη!  - Media

 

Γνωστός δημοσιογράφος, άλλοτε αθλητικός συντάκτης του AΝΤ-1, άφησε τα φώτα και τα στούντιο και ξεκίνησε την ενασχόλησή του με την ιχθυοκαλλιέργεια.

Όντας παντρεμένος με Κρητικιά έπειτα από 15 χρόνια παρουσίας στα τηλεοπτικά στούντιο, βρέθηκε να είναι ιδιοκτήτης ιχθυοπωλείου στα Χανιά.

«Είχα συγγενείς στην Κρήτη.. Ήμουν ανάμεσα σε εξωτερικό και Χανιά. Επέλεξα να έρθω πρώτα στα Χανιά να δω πως είναι. Ερχόμουν βέβαια κάθε χρόνο.» εξομολογήθηκε ο Κυριάκος Καψής στο Open TV και στην εκπομπή της Φαίης Μαυραγάνη.

«Ήμουν από 18 χρονών στον χώρο. Πλέον, 15 χρόνια μετά είπα πάμε να κάνω κάτι άλλο. Την δουλειά δεν την έχω αφήσει εντελώς. Την κάνω παράλληλα γιατί μου λείπει κιόλας. Αυτή τη στιγμή είμαι και εκπρόσωπος Τύπου των επαγγελματιών Καλαθοσφαιριστών του ΠΣΑΚ», είπε ο Καψής επιδεικνύοντας τις γνώσεις του σχετικά με το ψάρι: «Το καλύτερο ψάρι για ψησταριά είναι το φαγκρί, η συναγρίδα. Επίσης ο κόσμος προτιμά πολύ την τσιπούρα. Άλλοι πάλι προτιμούν τον γαύρο, την αθερίνα, την σαρδέλα. Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει μεγάλη ποικιλία».

Δύσκολοι καιροί για δημοσιογράφους… 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33