search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:10
MENU CLOSE

Ανδρέας Φουστάνος: «Την τωρινή μου σύντροφο την περνάω πάνω από 30 χρόνια» (Video)

25.11.2020 10:39
Ανδρέας Φουστάνος: «Την τωρινή μου σύντροφο την περνάω πάνω από 30 χρόνια» (Video) - Media

 

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε ο Ανδρέας Φουστάνος, αποκαλύπτοντας τη σχέση που έχει με τα παιδιά του αλλά και τη διαφορά ηλικίας που έχει με τη σημερινή σύντροφό του.

«Δεν είμαι καταπιεστικός με τα παιδιά μου. Μπορεί να με πουν αδιάφορο, αλλά δεν είμαι. Έφερα τις κόρες μου κοντά μου από πέντε χρονών στο χειρουργείο. Τις έφερα σε επαφή με το αίμα, αλλά δεν τους άρεσε να γίνουν γιατροί. Με τον εγγονό μου τον Ανδρέα είμαστε φίλοι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που γίνονται χαζομπαμπάδες. Πολλές κυρίες έχουν χρησιμοποιήσει το όνομά μου, ότι είμαστε σύντροφοι, για να κερδίσουν δημοσιότητα», είπε και πρόσθεσε:

«Είμαι… καλά αυτή την εποχή. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας στις σχέσεις μου. Με την τωρινή μου σύντροφο έχουμε πάνω από 30 χρόνια διαφορά. Ποτέ δεν ερωτεύτηκα γυναίκα κοντά στην ηλικία μου ή μόνο δέκα χρόνια μικρότερή μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:10