search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 02:13
MENU CLOSE

Αυτή την Black Friday, κράτα τις στιγμές για πάντα!

25.11.2020 15:51
Αυτή την Black Friday, κράτα τις στιγμές για πάντα! - Media

 

Στιγμές. Όλη μας η ζωή είναι στιγμές. Αυτές τις στιγμές, με την βοήθεια της τεχνολογίας μπορούμε να κρατήσουμε για πάντα, να τις μοιραστούμε να τις «γιορτάσουμε». Αυτή την Black Friday μπορούμε να βρούμε ό,τι χρειαζόμαστε στο public.gr. Εκεί που μπορείς να ανακαλύψεις 2.500.000 προϊόντα από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα  σε Black Friday τιμές. Με τόσα προϊόντα, είναι σίγουρο ότι θα ανακαλύψεις την πιο συμφέρουσα προσφορά για τη συσκευή που πάντα ήθελες, είτε είναι laptop, είτε smartphone, είτε κάποιο περιφερειακό.

Και όλα είναι απλά: δεν χρειάζεται να μάθεις κάποιον καινούριο τρόπο πλοήγησης ή αναζήτησης για να βρεις τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν. Πηγαίνεις απλά στην κατηγορία που θες (για παράδειγμα υπολογιστές & περιφερειακά) και βρίσκεις χιλιάδες επιλογές για να συγκρίνεις τιμές και να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.  Αλλά σήμερα μιλάμε για φωτογραφικές που θα κρατήσουμε τις δικές μας στιγμές για πάντα.

Κάμερα, flash και DSLR

Μια καλή επιλογή είναι η  νέα DSLR Canon EOS 2000D διαθέτει αισθητήρα 24.1 Megapixel τύπου APSC, και σχεδιάστηκε για να διευκολύνει την αφήγηση ιστοριών μέσω της χρήσης της εικόνας, χάρη στα εξαιρετικά χειριστήρια για τον έλεγχο του βάθους πεδίου, για πανέμορφα θολωμένα υπόβαθρα στις φωτογραφίες. Αξίζει να σημειωθεί ότι η λήψη πλούσιων, ατμοσφαιρικών φωτογραφιών κατά τη διάρκεια των νυχτερινών ωρών καθίσταται δυνατή χάρη στην ευαισθησία ISO μέχρι 6400, η οποία μπορεί να επεκταθεί μέχρι και ISO 12800.

Ο επεξεργαστής εικόνας DIGIC 4+, επιτρέπει τη χρήση της λειτουργίας “Scene Intelligent Auto” της Canon, με την οποία μπορεί κανείς να φωτογραφίζει με την ευκολία μιας point and shoot μηχανής, με αποτέλεσμα τη λήψη εκπληκτικής ποιότητας εικόνων, καθώς φροντίζει για την αυτόματη βελτιστοποίηση κάθε λήψης. Η ταχείας απόκρισης επεξεργασία εικόνας του DIGIC 4+ επιτρέπει τη λήψη βίντεο Full HD, ενώ η συνδεσιμότητα μέσω WiFi και NFC κάνει το διαμοιρασμό αρχείων ευκολότερο από ποτέ.

Ο φακός που έχει η Canon EOS 2000D είναι ο 18-55mm f/3.5-5.6 IS, ιδανικός είναι για εσένα που κάνεις τα πρώτα σου βήματα στις DSLR ή για εσένα που δεν έχεις υπερβολικές απαιτήσεις. Διαθέτει αυτόματη και χειροκίνητη εστίαση, ώστε να εστιάζεις μόνο σου και πειραματίζεσαι όσο θέλεις, καθώς και IS (image stabilizer) στο φακό, για σταθερές λήψεις εν κινήσει.

Δεν υπάρχει μόνο αυτή η επιλογή στο public.gr. Υπάρχει πληθώρα επιλογών για όλα τα γούστα και όλα τα βαλάντια. Άλλωστε, η Black Friday είναι γιορτή για όλους θέλουν προσφορές, ευκαιρίες και καλές τιμές.

Για σένα που σου αρέσει η δράση, το τρέξιμο, το ποδήλατο και το bungy jumping ή ακόμα το kite surf  ή οι καταδύσεις (που θα ξανακάνουμε μετά την καραντίνα) υπάρχει  η Action Cam Lamtech 4K Waterproof & Wifi, σε βοηθάει να μην ανησυχείς για μια αδιάβροχη θήκη πια!

Η νέα Lamtech 4K Waterproof είναι ο ιδανικός σου υποβρύχιος σύντροφος για περιπέτειες βάθους έως και 30 μέτρων προσθέτει ακόμα περισσότερη διασκέδαση για να την χειριστείς οπουδήποτε. Η Lamtech 4K Waterproof είναι καλά εξοπλισμένη με ρυθμιζόμενη ευρεία γωνία θέασης μέχρι 160°.

Φωτογραφίες που θα μείνουν χαραγμένες στη μνήμη!

Αλλά αν σου αρέσει η φωτογραφία ως τέχνη, τρόπος έκφρασης ή ακόμα ως επαγγελματικό εργαλείο σου έχουμε την λύση: Το Public Pack με DSLR Nikon D3500, 18-140mm & τσάντα Nikon & τρίποδο HAMA

Εξοπλισμένη με την τεχνολογία της Nikon D3500 για επαγγελματικές φωτογραφικές μηχανές, αυτή η ισχυρή DSLR αποδίδει εκείνη την απόλυτη ποιότητα εικόνας.

Ο αισθητήρας με φορμά 24,2 megapixel συλλαμβάνει κάθε λεπτομέρεια με ολοζώντανη ευκρίνεια, προσφέροντας εκπληκτικές φωτογραφίες με πλούσια χρώματα και ομαλά video Full HD. Εκπληκτικά ελαφριά Nikon για μια ανθεκτική φωτογραφική μηχανή με πάμπολλες λειτουργίες, παρέχει ανώτερη απόδοση DX για να ανεβάσετε τις φωτογραφικές σας δυνατότητες σε άλλα επίπεδα.

Στο κιτ συμπεριλαμβάνεται φακός VR Nikon 18-140mm. Ο φακός που περιλαμβάνεται σε αυτό το κιτ, εστιάζει γρήγορα και ομαλά, ουσιαστικά χωρίς κανένα μηχανικό θόρυβο, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικός για λήψεις video. Η εντυπωσιακή απόσβεση κραδασμών της Nikon διατηρεί τις εικόνες ευκρινείς, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.Ακόμα το σκέφτεσαι;

 

Αυτή την Μαύρη Παρασκεύη το μέγεθος μετράει!

Θέλεις κάτι πιο compact, μαζεμένο αλλά ισχυρό τεχνολογικά; Σε φτιάξαμε. Δες τη Sony DSCHX80B, μια ιδιαίτερα λεπτή μηχανή για κάθε σου στιγμή, η αποτελεί τη μικρότερη ψηφιακή μηχανή στον κόσμο.

Με compact design, πανίσχυρο φακό Zeiss, ευκρινές πτυσσόμενο εικονοσκόπιο (viewfinder) OLED Tru Finder, μεγάλο οπτικό zoom και εύχρηστο interface, αποτελεί μια επιλογή που θα καλύψει στο έπακρο τις ανάγκες του κατόχου της, χαρίζοντάς του κορυφαίες λήψεις φωτογραφιών και βίντεο με την ελάχιστη δυνατή προσπάθεια.

Με τόσες επιλογές για φωτογραφικές μηχανές αυτή την Black Friday, άσε τα όνειρα σου να σε καθοδηγήσουν και τις στιγμές να παρελάσουν μπροστά σου για να τις αποθανατίσεις.

 

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50