search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:15
MENU CLOSE

O Ντέιβιντ Λιντς διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία με την Κέιτι Πέρι και την Kesha

27.11.2020 15:43
O Ντέιβιντ Λιντς διοργανώνει διαδικτυακή συναυλία με την Κέιτι Πέρι και την Kesha - Media

 

Μια δωρεάν διαδικτυακή συναυλία με τίτλο «Meditate America» διοργανώνει ο Ντέιβιντ Λιντς μέσω του ιδρύματος του, David Lynch Foundation. Στο live θα είναι καλεσμένοι διάφοροι καλλιτέχνες όπως η Κέιτι Πέρι, η Kesha, ο Στινγκ και ο Έλβις Κοστέλο. 

To David Lynch Foundation λειτουργεί εδώ και χρόνια ως μη κερδοσκοπικός οργανισμός προσφέροντας υποτροφίες σε όσους/ες επιθυμούν να διδάξουν Υπερβατικό Διαλογισμό, μια μέθοδο διαλογισμού η οποία όπως έχει πει πολλές φορές ο ίδιος ο Λιντς, του έσωσε την ζωή.

Εκτός από μουσική η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και άλλες δράσεις. Για παράδειγμα ο Χιου Τζάκμαν θα συζητήσει με τη Κέιτι Πέρι γύρω από θέματα από αφορούν την μητρότητα και τον διαλογισμό. 

Νωρίτερα φέτος, ο Ντέιβιντ Λιντς είχε μιλήσει για την ζωγραφική, τον κινηματογράφο και τον διαλογισμό μέσα από την καραντίνα. Ο σκηνοθέτης εφαρμόζει εδώ και δεκαετίες την μέθοδο του Υπερβατικού Διαλογισμού και αποδίδει σε αυτήν την ικανότητά του να συλλαμβάνει ιδέες με ευκολία. 

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για τις 3 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 13:14