search
ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:19
MENU CLOSE

Σφακιανάκης: Τον «κάρφωσε» στην τηλεόραση συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ – «Μαύρο» το όπλο που κατείχε

01.12.2020 08:57
sfakianakis2

 

Μια σημαντική εξέλιξη αποκαλύφθηκε σχετικά με το όπλο το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη κατά τη διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς. Συγκεκριμένα ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας, δήλωσε μιλώντας στην τηλεόραση του Star ότι το όπλο ανήκει σε αυτά που λέγονται «μαύρα». Δηλαδή πρόκειται για όπλο αδήλωτο στις αρμόδιες αρχές και όχι για το όπλο που απλώς είχε λήξει η άδεια οπλοφορίας, όπως επικαλέστηκε ο Ν. Σφακιανάκης.

Έτσι, οι αρχές ερευνούν την ιστορία του και το αν είχε χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν σε κάποια παράνομη ενέργεια.

Ο κ. Μπαλάσκας επιβεβαίωσε επισης ότι ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απόλυτα συνεργάσιμος κατά την διάρκεια του ελέγχου, αλλά και μετά στο Αστυνομικό Τμήμα της Αργυρούπολης. Εκεί μάλιστα, είπε, πως συνεχάρη τους αστυνομικούς για το έργο τους, λέγοντας: «Μπράβο ρε μάγκες που κάνετε καλά την δουλειά σας».

Ο διάλογος του ελέγχου

Τέλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star μεταδόθηκε ο διάλογος που φέρεται να είχε ο γνωστός τραγουδιστής με τους αστυνομικούς. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, η σύλληψη έγινε σε τυχαίο έλεγχο για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

«Ο λόγος της μετακίνησής σας», τον ρώτησαν οι αστυνομικοί και εκείνος απάντησε «πάω να πάρω την κόρη μου από το Ελληνικό».

«Μπορείτε να μου δείξετε το έντυπο της μετακίνησής σας;».

«Εδώ είναι», απάντησε ο κ. Σφακιανάκης.

«Τι υπάρχει στην τσάντα πίσω από το κάθισμά σας», τον ρώτησαν κι εκείνος απάντησε «το όπλο μου».

Ο αστυνομικός ζήτησε να δει την τσάντα και βρίσκει ότι η άδεια οπλοφορίας έχει λήξει, ενώ στον έλεγχο της τσάντας βρέθηκαν επιπλέον 16 φυσίγγια, συσκευή taser και 2γρ. κοκαΐνη, αναφέρει το ρεπορτάζ του Star.

Ερωτήματα για τις «διαρροές» αστυνομικών

Αίσθηση και ερωτήματα πάντως προκαλεί το γεγονός ότι για άλλη μια φορά συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ προβαίνει σε διαρροές για μια υπόθεση που είναι σε εξέλιξη, και μάλιστα σε ζωντανή μετάδοση σε δελτίο ειδήσεων. Προφανώς κάτι έχουν μπερδέψει στα συνδικαλιστικά όργανα των αστυνομικών που αντί να μερικμνούν για τα του κλάδου τους, επιδίδονται σε διαρκείς παρουσίες σε τηλεοπτικά πάνελ , «βγάζοντας» στον αέρα επιλεκτικά πληροφορίες για δίκες και κατηγορούμενους.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 19.03.2024 09:17