search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:41
MENU CLOSE

Δήμαρχος Καλαμαριάς: «Δεν θα σβήσουμε το γκράφιτι του Μαραντόνα, είναι αριστούργημα»!

03.12.2020 09:52
Δήμαρχος Καλαμαριάς: «Δεν θα σβήσουμε το γκράφιτι του Μαραντόνα, είναι αριστούργημα»! - Media

 

Το περίφημο γκράφιτι του Μαραντόνα, στο προαύλιο του 3ου Δημοτικού Σχολείου Καλαμαριάς, που τόσο δίχασε τη σχολική κοινότητα θα μείνει. Οι αντιρρήσεις γονέων και διευθύντριας ότι δεν μπορουν τα παιδια να αποθεώνουν ένα χρήστη ναρκωτικών παραμένουν ωστόσο ο δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 FM πως δεν θα σβηστεί, χαρακτηρίζοντάς το αριστούργημα!

Ειδικότερα είπε: «Εμείς από την αρχή αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι στα σχολεία μας είχαμε ένα κενό. Το τελευταίο διάστημα αναβαθμίσαμε κτήρια, εξοπλίσαμε τα σχολεία, φροντίσαμε να είναι ασφαλή. Αποφασίσαμε να δώσουμε στον καλλιτέχνη τα υλικά που χρειαζόταν και προχώρησε σε γκράφιτι σε δύο σχολεία μας. Στο τελευταίο, όντως, λίγο, βάζοντας και περισσότερο μια κατάθεση ψυχής και το δικό του γούστο έκανε αυτό το κατ’ εμέ ωραίο γκράφιτι.

Θα συμφωνήσω ότι έχει διάφορες εκφράσεις ο Μαραντόνα. Για άλλους είναι ίνδαλμα, για άλλους άνθρωπος από χαμηλά κοινωνικά στρώματα, για άλλους αποτελεί ένα κακό πρότυπο λόγω της προσωπικής του ζωής. Η άποψή μου είναι ότι το γκράφιτι πρέπει να μείνει.

Είναι αριστούργημα. Πολλοί μπορούν να διαφωνούν για την προσωπική του ζωή όπως και εγώ, αλλά το γκράφιτι είναι ένα έργο τέχνης που το βλέπουμε και θυμόμαστε τα καλά του Μαραντόνα. Δεν νομίζω ότι ήταν τόσο αρνητικές ή έντονες οι αντιδράσεις. Παρ’ όλα αυτά δεν προωθεί τα αρνητικά του Μαραντόνα και δεν θα σβηστεί».

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:40