search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:48
MENU CLOSE

Τέλος οι «Θαλασσόλυκοι» από τον ΣΚΑΙ

06.12.2020 13:05
Τέλος οι «Θαλασσόλυκοι» από τον ΣΚΑΙ - Media

 

Το ταξίδι των Θαλασσόλυκων, μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ολοκληρώθηκε χθες Σάββατο 5 Δεκεμβρίου στις 16.30. Ο Γιάννης Αποστολάκης, ο Γιάννης Δρυμωνάκος και η Κάτια Ταραμπάνκο ταξίδεψαν με το ιστιοπλοϊκό τους στις Κυκλάδες, επισκέφτηκαν 18 πανέμορφα νησιά, έζησαν απίστευτες εμπειρίες και συνάντησαν μοναδικούς ανθρώπους.

Στο τελευταίο επεισόδιο, οι Θαλασσόλυκοι επισκέφθηκαν την παραμυθένια Πολύαιγο. Το μεγαλύτερο ακατοίκητο νησί του Αιγαίου που βρίσκεται δίπλα στην Κίμωλο και συνάντησαν τον κ. Πέτρο, έναν βοσκό που είναι και ο μοναδικός κάτοικος του νησιού. Στη συνέχεια έβαλαν πλώρη για Σίφνο, στην οποία και δοκιμάζουν τις ικανότητές τους στην ιππασία και μάλιστα μέσα στη θάλασσα, ενώ επισκέπτονται ένα κτήμα και μαθαίνουν πώς φτιάχνεται η παραδοσιακή σιφνέικη ρεβιθάδα. Ακόμη, πήραν μέρος σε ασκήσεις της θεατρικής ομάδας του νησιού, η οποία αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες.

Στη συνέχεια, σήκωσαν πανιά για τον τελικό τους προορισμό, το Μικρολίμανο.

Οι Θαλασσόλυκοι μετά από 26 μέρες και τις περιπέτειες που έζησαν σε 18 κυκλαδίτικα νησιά επέστρεψαν στη βάση τους γεμάτοι εμπειρίες και αναμνήσεις.

Πηγή: tvnea.com

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 00:46