search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:25
MENU CLOSE

«Άγριες Μέλισσες»: Το ατύχημα ηθοποιού που κανένας δεν ήξερε (Video)

07.12.2020 16:01
Τηλεθέαση: «Σάρωσαν» οι «Άγριες Μέλισσες» - Media

 

«Η πρώτη σκέψη μου με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ», δήλωσε ο Αναστάσης Ροϊλός στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Ο Αναστάσης Ροϊλός υποδύεται τον Νικηφόρο από τη δημοφιλή σειρά «Άγριες Μέλισσες».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από ένα χρόνο με τη μηχανή του στην Αττική Οδό, το οποίο γνώριζαν ελάχιστοι.

«Είναι κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Ευτυχώς όλα καλά. Έπεσα στην Αττική οδό, μέσα σε ένα τούνελ με τη μηχανή. Καρφώθηκα σε έναν τοίχο στο πλάι. Ευτυχώς ερχόταν ένα ταξί που πρόλαβε να στρίψει και δεν έπεσε πάνω μου. Είναι ένα σημείο που έχει πάντα νερά γιατί στάζει συνέχεια από πάνω και γλιστράει πολύ. Έχασα τον έλεγχο και έφυγα στον τοίχο» αποκάλυψε.

«Η πρώτη σκέψη μου με το που είδα το πόδι μου που είχε ανοίξει ήταν ότι δεν θα ξαναδουλέψω ποτέ. Σηκώθηκα και έψαξα αμέσως το κινητό μου. Όταν επέστρεψα στα γυρίσματα υπήρξαν σκηνές που λίγο κούτσαινα αλλά το «κλέβαμε» στα πλάνα. Κούτσαινα για ένα διάστημα αλλά η καραντίνα έκανε πολύ καλό στο πόδι γιατί έκανα αποθεραπεία» πρόσθεσε.

«Όταν ήρθαν στο νοσοκομείο από την παραγωγή μου κάλυψαν το πρόσωπο για να με πάνε για τις ακτίνες προκειμένου να μην κυκλοφορήσει η είδηση. Εγώ στη μητέρα μου δεν το είπα. Το είπα μετά και το έκανα μόνο για να μην το μάθει από αλλού. Γενικά το κρατήσαμε κρυφό», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 09:24