search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:44
MENU CLOSE

Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε: Τέλος στις ελπίδες του Τραμπ

09.12.2020 14:55
Ο κύβος ερρίφθη: Οι Δημοκρατικοί κινούν διαδικασία αποπομπής του Τραμπ - Media

Με την απόφαση τους, οι δικαστές του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, έβαλαν τέλος στα όνειρα του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για μία ακόμα τετραετία.

 
Σύμφωνα με το hellasjournal.com ο δικαστήριο με μια σύντομη απόφαση απέρριψε ένα αίτημα του βουλευτή Μάικ Κέλι, ενός συμμάχου του Τραμπ και άλλων Ρεπουμπλικανών της Πενσυλβανίας που υπέβαλαν αγωγή μετά τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου, υποστηρίζοντας ότι η επέκταση της ψηφοφορίας μέσω ταχυδρομείου κατά το 2019 ήταν παράνομη βάσει του πολιτειακού νόμου .
 
Η Πενσυλβάνια ήταν μία από τις βασικές πολιτείες στις οποίες ο Τζο Μπάιντεν νίκησε τον κ. Τραμπ. Ο τελευταίος είχε κερδίσει την πολιτεία πριν τέσσερα χρόνια. Οι πολιτειακοί αξιωματούχοι έχουν ήδη πιστοποιήσει τα εκλογικά αποτελέσματα υπέρ του κ. Μπάιντεν.
 
Δεν υπήρξαν σημαντικές διαφωνίες από κανέναν από τους δικαστές στο Ανώτατο Δικαστήριο, το οποίο διαθέτει συντηρητική πλειοψηφία 6-3, συμπεριλαμβανομένων τριών διορισμένων από τον κ. Τραμπ.
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 17:43