search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:50
MENU CLOSE

The Sun: «Τρομοκρατημένος» ο Μπιλ Κλίντον, ότι θα τον χωρίσει η Χίλαρι

09.12.2020 18:05
The Sun: «Τρομοκρατημένος» ο Μπιλ Κλίντον, ότι θα τον χωρίσει η Χίλαρι - Media
 
Ο Μπιλ Κλίντον είναι «τρομοκρατημένος» ότι η σύζυγός του Χίλαρι θα τον χωρίσει εν μέσω των ισχυρισμών ότι επισκέφθηκε το νησί των οργίων του παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν, αποκάλυψε στενός φίλος του ζευγαριού. Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ πιστεύει ότι η Χίλαρι μπορεί να τον αφήσει επειδή «δεν τον χρειάζεται πλέον» τώρα που δεν διεκδικεί κάποιο αξίωμα, και τυχόν περαιτέρω ενοχλητικοί ισχυρισμοί θα μπορούσαν να είναι η «χαριστική βολή», πρόσθεσε ο μακροχρόνιος φίλος των Κλίντον σύμφωνα με τη The Sun.
 
Η πηγή υποστήριξε επίσης ότι η Χίλαρι Κλίντον είχε κάποιον να της αναφέρει που βρίσκεται και τι έκανε ο σύζυγός της όταν εκείνη ζούσε στην Ουάσινγκτον και εκείνος στη Νέα Υόρκη στις αρχές του 2000. «Τώρα που η Χίλαρι δεν τρέχει για κάποιο αξίωμα, αυτό που ανησυχεί τον Μπιλ είναι ότι δεν έχει κανένα λόγο να μείνει μαζί του», είπε ο φίλος τους και συνέχισε: «Είναι τρομοκρατημένος ότι θα τον αφήσει. Απλά κάθεται στο σπίτι, η υγεία του δεν είναι καλή, κοιτώντας τηλεόραση όλο το 24ωρο. Η Χίλαρι έχει όσα χρήματα χρειάζεται, είναι απασχολημένη με το νέο της podcast, δεν τον χρειάζεται πραγματικά για τίποτα».
 
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, από το σκάνδαλο της Μόνικα Λεβίνσκι υπήρξαν πολλοί ισχυρισμοί για προσωρινές σεξουαλικές σχέσεις του Μπιλ Κλίντον, «αλλά ποτέ πραγματικά δεν σχολίασε κάποιον από αυτούς μέχρι τους ισχυρισμούς για επίσκεψη στο νησί του Έπσταϊν. «Ένιωσε ότι έπρεπε να εκδώσει μια ισχυρή άρνηση για αυτό επειδή πιστεύει ότι η Χίλαρι μπορεί να τον αφήσει. Αυτό τον ανησυχεί πραγματικά λόγω της προσοχής που λαμβάνει και φυσικά λόγω των δεσμών του Έπσταϊν με ανήλικα κορίτσια. Φοβάται αν υπάρχουν περαιτέρω ενοχλητικοί ισχυρισμοί ότι θα μπορούσαν να είναι η χαριστική βολή», σημείωσε.
 
Ο Μπιλ Κλίντον είχε αρνηθεί τον Αύγουστο ότι είχε επισκεφθεί το ιδιωτικό νησί του Έπσταϊν στην Καραϊβική. Ωστόσο, ο επί χρόνια βοηθός του Νταγκ Μπαντ ισχυρίστηκε την Τετάρτη ότι ο Κλίντον είχε πράγματι επισκεφθεί το νησί τον Ιανουάριο του 2003, σε συνέντευξη στο Vanity Fair. Και ενώ ο Κλίντον φέρεται να ταξίδεψε στο ιδιωτικό νησί πολλές φορές, εκπρόσωπος τόνισε στον δημοσιογραφικό οργανισμό ότι ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ δεν το είχε επισκεφθεί ποτέ, παρέχοντας μάλιστα λεπτομερείς καταχωρήσεις των ταξιδιών του εκείνη την χρονική περίοδο.
 
Σύμφωνα με τον στενό φίλο, ο Κλίντον εξέδωσε τη σθεναρή άρνηση επειδή η Χίλαρι ελπίζει να αποκτήσει κάποια θέση στη διοίκηση του Μπάιντεν, οπότε δεν θέλει να υπάρχουν πλέον αρνητικοί ισχυρισμοί. «Η Χίλαρι ελπίζει να κάνει κάτι στη διοίκηση του Μπάιντεν και δεν το χρειάζεται αυτό τώρα», ανέφερε η πηγή και συνέχισε: «Δεν νομίζω ότι αν είναι παντρεμένη ή όχι θα έκανε τη διαφορά στο πάρει τη θέση, έτσι θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο απλά να φύγει». Σύμφωνα με την ίδια πηγή η Χίλαρι ανεχόταν τους ισχυρισμούς για τον σύζυγό της μόνο μέχρι έναν βαθμό.
 
«Αφού εξελέγη στη Γερουσία και μετακόμισε στην Ουάσινγκτον στις αρχές του 2001 με τη μητέρα της, αφήνοντας τον Μπιλ στο σπίτι, είχε στη Νέα Υόρκη κάποιον στη διάθεσή της 24 ώρες την ημέρα για να της αναφέρει πού βρίσκεται ο Μπιλ. Έγινε συζήτηση για διαζύγιο – μέσα από το σκάνδαλο της Μόνικα, μέσα από όλα αυτά τα πράγματα, φυσικά υπήρξε, αλλά ποτέ δεν θα μπορούσε να υπάρξει διαζύγιο. Τώρα θα μπορούσε. Δεν νομίζω ότι θα το κάνει σε αυτό το στάδιο, αλλά ο Μπιλ σίγουρα πιστεύει ότι είναι μια πιθανότητα. Ο γάμος τους σταμάτησε να είναι γάμος μετά τη γέννηση της Τσέλσι – δεν υπήρχε οικειότητα», τόνισε επίσης η πηγή.
 
Σημειώνεται ότι κανένας εκπρόσωπος των Κλίντον ή από το ίδρυμα Κλίντον απάντησε στο αίτημα της The Sun για σχόλιο.
 
Πηγή: iefimerida.gr
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:49