search
ΠΕΜΠΤΗ 02.05.2024 00:36
MENU CLOSE

ΗΠΑ: Εισαγγελείς ερευνούν για φορολογικές υποθέσεις τον γιο του Τζο Μπάιντεν

10.12.2020 07:06
ΗΠΑ:  Εισαγγελείς ερευνούν για φορολογικές υποθέσεις  τον γιο του Τζο Μπάιντεν - Media

 

Στο μικροσκόπιο των εισαγγελέων βρίσκεται για φορολογικές υποθέσεις ο γιος του Τζο Μπάιντεν, Χάντερ Μπάιντεν.

Η έρευνα διεξάγεται από ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στο Ντελαγουέρ.

Όπως δήλωσε ο Χάντερ Μπάιντεν, παρίνει την υπόθεση πολύ σοβαρά, αλλά είναι πεπεισμένος ότι μια «αντικειμενική αναθεώρηση» θα δείξει ότι εχει διαχειριστεί τις υποθέσεις του «νόμιμα και κατάλληλα».

Σύμφωνα με την ομάδα μετάβασης στην εξουσία του Τζο Μπάιντεν, ο εκλεγμένος πρόεδρος δηλώνει «περήφανος για τον γιο του».

Όπως αναφέρει η Ναυτεμπορική επικαλούμενη πληροφορίες απο το BBC, στην ανακοίνωση αναφέρεται πως ο Χάντερ Μπάιντεν «αντιμετώπισε μεγάλες προκλήσεις, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών επιθέσεων τους τελευταίους μήνες, μόνο για να βγει από όλο αυτό πιο δυνατός».

Ο 50χρονος έχει αποτέλεσε συχνό στόχο της ρεπουμπλικανικής κριτικής κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2020, εστιάζοντας στις επιχειρηματικές του συναλλαγές στην Ουκρανία και την Κίνα, όταν ο Τζο Μπάιντεν ήταν αντιπρόεδρος του Μπαράκ Ομπάμα.

Η έρευνα για τις φορολογικές υποθέσεις του Χάντερ Μπάιντεν έρχεται την ώρα που ο πατέρας του προσπαθεί να στήσει το επιτελείο του.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 19:42