02/03/2021 13:03:44

Πανέμορφη Ρωσίδα φρουρός του ίδιου του Πούτιν απολύθηκε γιατί έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς –«Με ζηλεύουν» λέει (Photos)

Πανέμορφη Ρωσίδα φρουρός του ίδιου του Πούτιν απολύθηκε γιατί έλαβε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς –«Με ζηλεύουν» λέει (Photos) - Media

 

Η Άννα Κράμτσοβα είναι μέλος της εθνικής φρουράς στη Ρωσία και υπάγεται απευθείας στη δικαιοδοσία του ίδιου του Βλάντιμιρ Πούτιν. Η Άννα είναι 32 ετών και μόνο απαρατήρητη δεν περνάει. Είναι χυμώδης, με ωραίες αναλογίες, γυμνασμένη, και με ένα γλυκό πρόσωπο. 


Η Άννα πήρε μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς στον οποίο μάλιστα βγήκε πρώτη ανάμεσα σε 1000 διαγωνιζόμενες, αλλά αυτό της στοίχησε τη θέση της στην εθνική φρουρά. «Παραβίασε τους όρους της υπηρεσίας» λένε οι υπεύθυνοι που την απόλυσαν, «με ζηλεύουν οι γυναίκες συνάδελφοι μου και μου έσκαψαν το λάκκο» απαντάει η ίδια. 


«Μετά τον διαγωνισμό έχω βιώσει περισσότερη ζήλια. Εμαθαν για τα χόμπι μου, τα αθλήματά μου, οπότε ετοιμάστηκαν για την απόλυσή μου από την υπηρεσία» είπε, προσθέτοντας: «Και τώρα, τα κατάφεραν». Αλλά υπαινίχθηκε ότι θα ασκήσει έφεση για την απόφαση. «Στο εγγύς μέλλον θα αποφασίσω τι θα κάνω στη συνέχεια. Αλλά δεν θα το αφήσω έτσι», είπε.
 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.