search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Όργιο γενεθλίων με 50 άτομα και ιερόδουλες διέλυσε η βελγική αστυνομία

15.12.2020 09:08
Όργιο γενεθλίων με 50 άτομα και ιερόδουλες διέλυσε η βελγική αστυνομία - Media

 

Απρόσκλητη εμφανίστηκε η βελγική αστυνομία σε πάρτι γενεθλίων 28χρονης Γαλλίδας, όπου οι παριστάμενοι βρέθηκαν να συμμετέχουν σε όργιο.

Η αστυνομία δέχθηκε τηλεφωνήματα για φασαρία και παράξενους ήχους από ένα σπίτι απέναντι από νοσοκομείο, στο χωριό Saint-Mard στην επαρχία Virton του Βελγίου.

Οι αρχές θεωρούσαν ότι εντός του κτηρίου βρίσκονταν περίπου 20 άτομα, ωστόσο όταν έκαναν έφοδο βρήκαν περίπου 50 άτομα εκ των οποίων κανείς δεν φορούσε ρούχα.

Οι συμμετέχοντες στο όργιο είχαν πληρώσει περίπου 250 ευρώ στην … 28χρονη οικοδέσποινα για το αλκοόλ, τα ναρκωτικά και την αμοιβή των ιερόδουλων

Στους παριστάμενους βεβαιώθηκε πρόστιμο €250 για παράβαση των μέτρων κατά του κόβιντ, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα The Brussels Times, ένα άτομο κατηγορείται για κατοχή αερίου του γέλιου και

άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Η νεά αυτή έφοδος της βελγικής αστυνομίας, έρχεται μερικές μέρες μετά από αντίστοιχη επιχείρηση στις Βρυξέλλες, όπου διαλύθηκε ομοφυλοφυλικό όργιο 25 ατόμων με πρωταγωνιστή τον Ούγγρο ευρωβουλευτή Jozsef Szajer, ο οποίος ανήκει στους «σκληρούς» του Ορμπαν.

Ο ίδιος μάλιστα δήλωνε συντηρητικός ενώ ήταν από τους συγγραφείς του νέου συντάγματος της χώρας του, που κατηγορήθηκε ότι στοχοποιεί την ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

Ο ίδιος για να γλιτώσει τη σύλληψη είχε προσπαθήσει να διαφύγει από διαμέρισμα κατεβαίνοντας από την υδρορροή, όπου και τραυματίστηκε. Συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκε ένα χάπι έκστασι.

Την επόμενη ημέρα παραιτήθηκε από την Ευρωβουλή, εν μέσω αντιδράσεων αλλά και γενικότερης χλεύης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 11:31