search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:52
MENU CLOSE

Κορωνοϊός – Λινού: Μόνο τηλεφωνικά οι ευχές τις γιορτές

16.12.2020 06:27
Κορωνοϊός: Ισχυρά μέτρα για να «σπάσει» η πανδημία ζητά η Αθηνά Λινού - Media

 

Η έγκριση του εμβολίου στις 21 Δεκεμβρίου είναι μια «πολύ καλή εξέλιξη ωστόσο, είναι κρίσιμο το πότε θα πάρουμε τις δόσεις». Τα παραπάνω ανέφερε, μεταξύ άλλων, η καθηγήτρια Επιδημιολογίας, Αθηνά Λινού, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ.

Η ίδια σημείωσε πως η απόφαση να ανοίξουν οι εκκλησίες για ατομική προσευχή είναι σωστή, αρκεί να τηρηθούν τα μέτρα, όπως είπε.

Παράλληλα, η κυρία Λινού τόνισε πως δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί συνωστισμός στα κέντρα εμβολιασμού και πως «θα πρέπει να πείσουμε τους ανθρώπους να εμβολιαστούν».

Επιπλέον, η κυρία Λινού επεσήμανε την ανάγκη να δημιουργήσει το κάθε σπίτι τη δική του «φούσκα», ενόψει και των εορτών, η οποία όμως θα είναι η ίδια για όσο χρειαστεί, καθώς εάν αλλάζουν οι παρέες διαρκώς, ο κίνδυνος διασποράς του ιού αυξάνεται.

Χαρακτηριστικά είπε ότι σε όσους είναι εκτός της «φούσκας» μας θα πρέπει να ευχηθούμε «τηλεφωνικά και ηλεκτρονικά».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 20:48