search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:48
MENU CLOSE

Νίκος Γαλανός: «Η ασθένεια της Αλίκης ήταν ένα σοκ – Μάθαμε μαζί τα δυσάρεστα»

17.12.2020 07:42
Νίκος Γαλανός: «Η ασθένεια της Αλίκης ήταν ένα σοκ  - Μάθαμε μαζί τα δυσάρεστα» - Media

 

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” παραχώρησε ο Νίκος Γαλανός, αναφερόμενος μεταξύ άλλων στην αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη, με την οποία εκτός από συνάδελφοι υπήρξαν και πολύ καλοί φίλοι. Μάλιστα, ο ηθοποιός ήταν δίσπλα της στην πιο κρίσιμη στιγμή της ζωής της και στάθηκε στο πλευρό της όταν εκείνη έμαθε για την αρρώστια της. 

Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι επέλεξε να μείνει στο πλευρό της διακριτικά, ωστόσο, η ασθένεια και ο θάνατός της ήταν για εκείνον ένα ισχυρό σοκ. 

“Τότε δουλεύαμε μαζί για πολλοστή φορά. Οι εξετάσεις έγιναν στη Θεσσαλονίκη και μάθαμε τα δυσάρεστα, και επειδή δεν μου αρέσει η δημοσιότητα σε αυτού του είδους τα πράγματα, το έζησα λίγο με το ένα πόδι που λέμε, γιατί δεν μου άρεσε να πηγαίνω ούτε στο νοσοκομείο που ήταν και να περνάω μπροστά από τις κάμερες και να λέω μπούρδες που έλεγαν πολλοί συνάδελφοι.

Όσες φορές πήγα, το έκανα πολύ διακριτικά, έμπαινα μέσα από την πίσω πόρτα χωρίς να έρχομαι σε επαφή με κανέναν. Ήταν ένα γεγονός, όπως όταν χάνεις τον άνθρωπό σου και επειδή όλο αυτό ήταν λίγο ξαφνικό και είναι σαν να χάνεις έναν άνθρωπο άδικα, είναι ένα σοκ.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:47