search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 05:11
MENU CLOSE

Κύπρος: Συμπλοκή ΕΛΑΜιτών με έναν βαριά τραυματία

17.12.2020 11:42
Κύπρος: Συμπλοκή ΕΛΑΜιτών με έναν βαριά τραυματία - Media

 

Ξύλο μεταξύ υποστηρικτών του ΕΛΑΜ, του «αδελφού» κόμματος της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή, έπεσε στην Κύπρο, με αποτέλεσμα ένας άνδρας να τραυματιστεί σοβαρά, μεταδίδουν τοπικά μέσα.

Ειδικότερα, ένας 35χρονος από τη Λεμεσό καταζητείται για τη συμπλοκή κατά την οποία 36χρονος υπέστη κάκωση κεφαλής και νοσηλεύεται με πολυτραυματική στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη χθες στις 7.30, αφού ο δεύτερος φέρεται να διαφώνησε με τον πρώτο, σε διαδικτυακή συζήτηση που είχαν μέσω facebook και αφορούσε τη στάση του ΕΛΑΜ για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2021 στη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Oι δύο άνδρες έδωσαν «ραντεβού» σε ανοιχτό χώρο στο Κολόσσι , όπου μετέβησαν συνοδευόμενοι κι από άλλα άτομα. Η αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος 35χρονου.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46