search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:06
MENU CLOSE

Γιώργος Μαυρίδης για τους αρνητές της πανδημίας: «Τους κάνατε να φαίνονται μάγκες» (Video)

18.12.2020 15:41
Γιώργος Μαυρίδης για τους αρνητές της πανδημίας: «Τους κάνατε να φαίνονται μάγκες» (Video) - Media
 
Την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη, έπειτα από τη μάχη του με τον κορονοϊό, έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης που μίλησε στην εκπομπή Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ.
 
Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του Γρηγόρη Πετράκου στην ίδια εκπομπή με θέμα τις θεωρίες συνωμοσίας για τον κορονοϊό και τους αρνητές της μάσκας και της πανδημίας, που τελικά κόπηκε και δεν προβλήθηκε ποτέ στην τηλεόραση. “Παρακολούθησα όλο αυτό που είχε γίνει με τους συνωμοσιολόγους, τους αρνητές του κορονοϊού και σου είπα, παρότι ήταν μια λάθος στιγμή εκείνη να βγει η εκπομπή γιατί ήταν στα ύψη τα κρούσματα, ότι ήταν λάθος για μένα που δεν την παίξατε. Τους κάνατε μάγκες! Δεν μπορούσα να το πιστέψω! Τους κάνατε να φαίνονται ότι είχαν δίκιο”, είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μαυρίδης.
 
Η απάντηση από τον δημοσιογράφο δεν άργησε να έρθει. “Χαίρομαι που το λες γιατί υπάρχουν ορισμένες στιγμές που καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όταν υπάρχουν κάποιοι, που είναι πιο ειδικοί από εμάς, που σου λένε ότι υπάρχει περίπτωση σε έναν άνθρωπο να κάνεις κακό, εκεί πρέπει να αφήνεις στην άκρη τον εγωισμό σου ή τις προσωπικές σου απόψεις και να ακολουθείς αυτό που σου λένε οι επιστήμονες. Κάτι τέτοιο έπραξα εγώ τότε… Σωστό, λάθος δεν ξέρω, αλλά αυτό με συμβούλευσαν να κάνω και αυτό έκανα”, ανέφερε ο Αντώνης Σρόιτερ.
 

“Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες”

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μαυρίδης μίλησε για τις τρομερά δύσκολες στιγμές που έζησε τις ημέρες που έδινε μάχη με τον κορονοϊό: “Έχω πνευμονία και στους δύο πνεύμονες, θα κάνω καιρό να το ξεπεράσω πλήρως αλλά τουλάχιστον έχω ξεμπερδέψει με τον κορονοϊό. Ελπίζω όλο αυτό να μη μου αφήσει κάποιο κουσούρι. Προσπαθώ να καταλάβω γιατί με βρήκε και με χτύπησε τόσο δυνατά παρόλο που δεν είχα κάποιο υποκείμενο νόσημα. Είχα ένα λιποθυμικό επεισόδιο και αναγκαστικά μπήκα δεύτερη φορά στο νοσοκομείο. Τώρα είμαι αρκετά καλά”.

Και συνέχισε: “Αυτή η ασθένεια μπαίνει μέσα σου, σε σκαλίζει, σε ακτινογραφεί. Μπαίνει μέσα σου και κάθεται στα πνευμόνια σου με αποτέλεσμα να έχεις έλλειψη οξυγόνου. Προσπαθεί να βγάλει στην επιφάνεια τις αδυναμίες του οργανισμού σου. Ο πόνος ήταν αφόρητος λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Έχω περάσει τη νόσο των ορειβατών και μοιάζει με αυτό. Κόντεψα να πεθάνω. Δεν μπορούσα να μιλήσω, το οξυγόνο μου ήταν κάτω από το 90. Οι γιατροί μου έδιναν ορό όλη τη μέρα… Από τη στιγμή που πέρασε το 48ωρο και δεν διασωληνώθηκα μετά συνήλθα”.
 

“Να πάρει το κρεβάτι κάποιος που το έχει ανάγκη”

“Στο θάλαμο ήμουν με άλλους τρεις από 60 έως 65, οι άνθρωποι απέναντι και δίπλα μου ήταν πολύ πιο δύσκολα από μένα. Διάβασα ότι γίνεται πόλεμος για ένα κρεβάτι και έφυγα με δική μου ευθύνη. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό. Οι δημοσιογράφοι προφανώς το κατάλαβαν, απ’ τη στιγμή που έμεινα πέντε μέρες μέσα. Πέρασα το διάδρομο του νοσοκομείου και το είδα. Εξωπραγματικά πράγματα. Εκατό άτομα στην ουρά. Περίμεναν στην ουρά να εξεταστούν. Όταν οι διπλανοί μου δέκα μέρες δε γινόταν καλύτερα και εγώ σε πέντε μέρες ένιωθα τόσο καλά, είπα “αφήστε με να φύγω να πάρει το κρεβάτι κανένας άλλος που το έχει ανάγκη”. Η γυναίκα μου μπήκε στο νοσοκομείο την δεύτερη-τρίτη μέρα που ήμουν μέσα, έκατσε 24 ώρες και βγήκε”, καταλήγει ο Γιώργος Μαυρίδης.
 
Πηγή: news247
google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 18:04