search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:51
MENU CLOSE

Διάκριση σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό για το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο της Ελλάδας (Photos)

18.12.2020 15:51
Διάκριση σε ευρωπαϊκό διαγωνισμό για το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο της Ελλάδας (Photos) - Media

 

Μια μεγάλη διάκριση έλαβε το πρώτο μαθητικό ραδιόφωνο «European School Radio» στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό «2020 .eu Web Awards».

Πρόκειται για τη μοναδική συμμετοχή στον χώρο της εκπαίδευσης από όλη την Ευρώπη στους 15 φιναλίστ του Διαγωνισμού και καλεσμένους στο Web Gala της 16ης Δεκεμβρίου 2020 και η μόνη συμμετοχή από την Ελλάδα, η οποία απέσπασε Ειδική Διάκριση για τον ελκυστικό σχεδιασμό της ιστοσελίδας και για την προσφορά του στην κοινότητα των νέων της Ευρώπης.

Η ανακοίνωση των βραβείο πραγματοποιήθηκε στο Teatro Verdi με καλεσμένους 15 φορείς από όλη την Ευρώπη, μαζί με το κοινό τους.

«Πραγματικά συγκινητικές στιγμές ζήσαμε, έστω εικονικά, με διαδικτυακή παρουσία. Η Τελετή ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να ετοιμάζει το άδειο θέατρο, ώστε να υποδεχθεί τους θεατές. Όμως, πόσο κρίμα που το θέατρο θα παρέμενε άδειο εξαιτίας των μέτρων για την πανδημία! Πόσο όμορφα νιώσαμε όταν στην οθόνη εμφανιστήκαμε και οι 15 φιναλίστ και τη στιγμή εκείνη να μας απευθύνεται ο παρουσιαστής για να μας εξηγήσει ότι αυτή τη βραδιά θα είμαστε μόνοι… Αλλά εμείς βρισκόμασταν ήδη εκεί, στο άδειο θέατρο, στη μεγάλη σκηνή… έστω νοητά! Ωστόσο, η συγκυρία βοήθησε γιατί μαζί μας ήταν όλοι οι άνθρωποι του Μαθητικού Ραδιοφώνου, όλοι όσοι μας αγαπάνε και μας στηρίζουν» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το European School Radio.

«Ως European School Radio στην κατηγορία “The Laurels”, μαζί με μία ακόμα ελληνική συμμετοχή, τη Μάνα Γη (https://www.managi.eu/) στην κατηγορία “The rising stars”, εκπροσωπήσαμε την Ελλάδα! Πόσο τιμητικό είναι αυτό!» προσθέτει.

«Ήμασταν εκεί, νικητές ήδη ώστε να συμμετέχουμε στο πανέμορφο Gala και είχαμε την ευχάριστη έκπληξη που ήρθε από τον ουρανό του Teatro Verdi… Με αγωνία περιμέναμε τις 3 Ειδικές Διακρίσεις, που οι οργανωτές του Διαγωνισμού επέλεξαν να ξεχωρίσουν για σημαντικούς λόγους! Και τελικά… Το Μαθητικό Ραδιόφωνο απέσπασε το ειδικό αυτο βραβείο δίνοντάς μας την ευκαιρία, μέσω της Προέδρου του European School Radio κ. Ευτυχίας Τούλιου, να ευχαριστήσουμε για αυτή την απονομή!

Η γιορτή συνεχίστηκε με καταπληκτικές καλλιτεχνικές παραστάσεις, με θέατρο, με μουσική, με ποιητική αφήγηση και έκλεισε με τον Sting να μας τραγουδά το “Fragile” για να μας θυμίσει πόσο ευάλωτοι και αδύναμοι είμαστε…» κατέληξε.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 12:51