search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:31
MENU CLOSE

Μέγκαν Μαρκλ: Το αστείο χριστουγεννιάτικο δώρο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ (Photos)

23.12.2020 18:17
Μέγκαν Μαρκλ: Το αστείο χριστουγεννιάτικο δώρο στον πρίγκιπα Γουίλιαμ (Photos) - Media

 

Τα πρώτα Χριστούγεννα που πέρασε με τη βασιλική οικογένεια, η Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησε να την εντυπωσιάσει με τα δώρα της.

Για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια, η βασιλική οικογένεια δεν θα γιορτάσει όλη μαζί τα Χριστούγεννα στο κτήμα της βασίλισσας Ελισάβετ στο Σάντριγχαμ.

Λόγω της συνεχιζόμενης πανδημίας, η μονάρχης θα παραμείνει στο κάστρο Γουίνδσορ μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Φίλιππο, ενώ η υπόλοιπη βασιλική οικογένεια θα τα γιορτάσει ξεχωριστά λόγω του νέου αυστηρού lockdown.

Κι ενώ μπορεί να μην τα περάσουν όλοι μαζί, πιθανότατα κάποιες από τις αγαπημένες χριστουγεννιάτικες οικογενειακές παραδόσεις θα τις διατηρήσουν, όπως τα δώρα την ώρα του τσαγιού την παραμονή των Χριστουγέννων – μια παλιά γερμανική παράδοση που εισήγαγε ο σύζυγος της βασίλισσας Βικτόριας, πρίγκιπας Αλβέρτος, στα μέσα του 19ου αιώνα.

Αλλά όταν μιλάμε για χριστουγεννιάτικα δώρα, όσο πιο περίεργα είναι τόσο το καλύτερο. Η βασιλική οικογένεια συνηθίζει να ανταλλάσσει αυτή την περίοδο οικονομικά αλλά αστεία δώρα , όπως το δερμάτινο κάθισμα τουαλέτας που έδωσε η πριγκίπισσα Άννα στον αδερφό της, τον πρίγκιπα Κάρολο, αλλά και το σετ «Μεγάλωσε την δική σου φίλη» που έδωσε η Κέιτ Μίντλετον στον κουνιάδο της, πρίγκιπα Χάρι.

Τα πρώτα Χριστούγεννα της Μέγκαν Μαρκλ με την βασιλική οικογένεια

Για τα πρώτα της γενέθλια με την βασιλική οικογένεια μετά τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Μέγκαν Μαρκλ έπρεπε να βρει έναν ιδιαίτερο δώρο για τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, κάτι που θα τον έκανε να την συμπαθήσει περισσότερο.

Το αστείο δώρο της στον πρίγκιπα Γουίλιαμ

«Για τον σκοπό αυτό, η μεγαλύτερη πρόκληση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν να βρει τα τέλεια δώρα για να κάνει την νέα της οικογένεια να γελάει» σύμφωνα με τους συγγραφείς του βιβλίου. «Τουλάχιστον ένα από τα δώρα της είχε πολύ μεγάλη επιτυχία – κι αυτό ήταν το δώρο της στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Ένα κουτάλι με την ανάγλυφη φράση ΄δολοφόνος δημητριακών’ χαραγμένη επάνω του».

Στο βιβλίο αναφέρονται επίσης μερικά ακόμη δώρα που αντάλλαξαν μεταξύ τους τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, συμπεριλαμβανομένων μερικών πολλών αστείων που έδωσε ο πρίγκιπας Χάρι στην γιαγιά του, τη βασίλισσα Ελισάβετ.

«Μια χρονιά, ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να έδωσε στην βασίλισσα ένα σκουφάκι ντους με την φράση: ‘Η ζωή δεν είναι βλαστήμια’ κάτι που της άρεσε πολύ» αναφέρει το βιβλίο. «Άλλη φορά της δώρισε ένα Big Mouth Billy Bass που τραγουδούσε (ένα λαστιχένιο διακοσμητικό ψάρι), το οποίο έχει τοποθετήσει στο Μπαλμόραλ και την κάνει να γελά συχνά».

Πηγή: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 11:29